...mAlO mJuZe...


Get Music Tracks! Create A Playlist!

...sLiKiCe I pOrUkIcE...

Nikad ne reci da si sretan kad si tužan.Nikad ne reci da se osjećaš dobro kad se osjećaš loše.Nikad ne reci da si usamljen dok ja još postojim...

Image Hosted by ImageShack.us


Ti si mi sve sto imam, volim te srcem svim, ti si mi sve sto snivam, zbog tebe postojim!

Image Hosted by ImageShack.us


Iako glumim da mi do njega nije stalo, za zagrljaj njegov sve bi srce dalo. Iza ravnodusnosti ljubav se krije, zar nikada neces shvatiti koliko do tebe stalo mi je?!

Image Hosted by ImageShack.us


Usao si u moje srce i ja sam te zavoljela, davno si izasao, a jos te nisam preboljela.

Image Hosted by ImageShack.us


Tesko je voljeti i ljubav kriti, u srcu plakati, a nasmijan biti.

Image Hosted by ImageShack.us


Moje oci sve ti kazu, moje usne ti ne lazu, moje suze koje bole, kazu ti da jos te vole!

Image Hosted by ImageShack.us


Bolje je sve izgubiti i imati tebe nego sve imati i izgubiti tebe! Kad te tuga slomi i kad te srce zaboli, procitaj poruku ovu i znat ces tko te iskreno voli!

Image Hosted by ImageShack.us


Ti si malo mace sto po srcu grebe, volim taj oziljak, jer je od tebe. Uz taj oziljak jedno ime pise, to je tvoje ime i volim ga najvise!

Image Hosted by ImageShack.us


Tisina, gorcina i mrak...samoca, bol i hladan zrak...sjede pored mene u sobi punoj tuge...Sama sam i tuzna, srce me boli, trebala sam njega da me voli! Al on me nikad voljeti nece jer postoji druga na putu nase srece!

Image Hosted by ImageShack.us

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (8)
Veljača 2007 (22)
Siječanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari...hoćeš/nećeš

Opis bloga

Hy!!! mah Na ovom blogu možete saznat sve o meni i o mojem životu. Nadam se da vam se moj blog sviđa!!! smijeh mah




...ČiTaM...

Image and video hosting by TinyPicL@ry

Image and video hosting by TinyPicAn@

Image and video hosting by TinyPicDor@

Image and video hosting by TinyPicTen@



srijeda, 20.06.2007.

Evo me;)

Evo mene...možda mislite da ima 1000 razloga zašto nisam napisala post ali postoji samo jedan, a taj je: POKVARIO MI SE INTERNET!!!>=( headbang mad burninmad puknucu Al ja ću sad što prije preć na post...pa da krenemo: Probudila sam se u 15 do 7...zijev išla sam štrebat povijest al me uopće nije pitala...jeee smijeh thumbup...sva sreća jer nisam baš puno učila...mama mi je rekla da moram oprat kosu i ja je išla prat mouthwash...oprala sam ju i onda sam si išla speglat majicu, a onda me nazvala Lala i pitala jel smije doć po neko ljepilo....ja rekla da smije i tak je ona došla po to ljepilo, a ja brzo otišla posušit kosu jer je bio dogovor da se nađemo u pola devet ispred dućana eek...i tak ja brzo posušila kosu i sišla do dućana...nije bilo nikogaheadbang, pa sam otišla do Laline zgrade i tam su bile Lala i Marta...tak smo otišle u školu....prvi sat je bio tehnički, tj. prva dva sata...čista dosada zijev...onda povijest....ispitivala je i zaključivala...imat ću pet za kraj...inače prolazim s pet nula thumbup smijeh yes wink...predzadnji sat matiša...nije bilo profe pa je došo na zamjenu jedan drugi profač...dosada zijev zijev zijev zaliven zaliven zaliven...zadnji sat smo trebali imat engleski al smo imali vjeronauk...gledali smo neki film o Majci Tereziji...uopće nisam gledala film nego dečka koji je sjedio ispred mene (mislim da sam se zaljubila u njega)...jedva sam čekala da zvoni...otišla sam do bake, pojela ručak i brzo otišla doma... njami party...eto mislim da je to sve o danas...sam da vam kažem ovo: MISLIM DA JE OVO ZADNJI POST DO POČETKA ŠKOLE JER IDEM NA MORE GDJE NEMA KOMPJUTERA NI INTERNETA...ZATO SE NADAM DA ĆE SE NA OVOM POSTU NAKUPIT DOSTA KOMENTARA!!! PLEASE LJUDI DA MI OSTAVITE PUNO,PUNO KOMENTARA...ONO NA PROŠLOM POSTU JE BILO DOSTA DOBRO, AL ZNAM JA DA VI MOŽETE I BOLJE!!!...ZATO ĆU STAVIT I JEDNU NAGRADNU IGRU:
Tu vam piše koliko će koje mjesto osvojit komentara zato se potrudite da budete prvi!!!
1. mjesto osvojiti će 100 komentara
2. mjesto osvaja 50 komentara
3. mjesto osvaja 25 komentara
4. mjesto osvojiti će 15 komentara
5. mjesto 10 komentara
6. mjesto i nadalje osvojiti će 5. komentara!!!
Nadam se da će ova nagrana igra uspjet!!! smijeh thumbup yes


I evo sad ću još stavit neke sličice i spotove!!!

Rihanna - Umbrella



Ah ta ljubav...
Gold Love Charm Bracelet Gif Images

Gold Love Charm Bracelet Gif Images



...malo smijeha...
free image hosting hosted images

free image hosting



...i opet spot...ali ovaj puta:

Beyonce & Shakira - Beautiful Liar



To vam je to...čujemo se za 2 mjeseca!!! KI$$ AND POZZZmahwavemahwavemahkisskisskissmahkisswavekissmahkisswavekiss

BTW. Obavezno posjetite ovaj blog (kliknite) i obavezno ostavite barem jedan komić!!! Please, please, please!!!



| Komentari (148) | Print | # |

subota, 09.06.2007.

Haj ljudeki.......

Evo mene....ja sam vam sad prala kosu....i sad kad sam ju oprala idem ja malo surfat po intaću...dođem vam pisat novi post....a vani neko počne vikat; "Upomoć! Mama! Tata!"....ja idem gledat šta ke sad....mislila sam da se neko zeza....al nije bilo tako....nije bilo ni strašno, al ipak....pogledam vam ja kroz prozor a kad tam neka klinkica se dere i trči jer ju lovi pas....to vam je užasno izgledalo jer ju je pas stvarno grizo i skinou joj hlače....jadna mala....moj buraz je na nekom roćkasu, a starci su kod bake što znači da sam sama doma...jeeee...sad ću vam napisat kako sam danas provela dan: Ujutro sam se probudila oko devet....za doručak sam imala pohani kruh...mljac, mljac....jučer smo bili kod frendova i gledali film koji se zove Kocka 2....nismo ga pogledali do kraja pa smo ja i brat danas došli pogledat nastavak....film je odličan...to vam je neka vrsta horora al to uopće nje strašno...kak smo brzo pogledali do kraja film krenuli smo gledat Kocku 1...to vam je malo krvavije al ni to nije prestrašno....poslije smo ostali na ručku i jeli smo pizzu...bila je fina...a za desert je bila lubenica...mljac...fino sam se najela...oko tri sam došla doma i vidjela propušten poziv...zvao me neko meni važan...malo sam se dopisivala s tim ko me zvao, a onda sam išla prat kosu...i sad ovo s psom kaj vam pišena početku....navečer ću gledat shrek 2...to vam je to o današnjem danu............................................................u srijedu je bio ples...obukla sam traperice i neku haljinicu....prije plesa sam imala neku strku doma al je sve dobro prošlo....na plesu mi je bilo super...na početku mi je bilo malo dosadno al kad sam otplesala sentiš s jednim posebnim dečkom...odmah sam se oraspoložila...došla sam doma oko devet...to bi bilo to....moram ić osušit kosu...ajde čujemo se....sad ću brzo napisat post....bye...



| Komentari (144) | Print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.