KOLUMNA // Kava sa šljokicama: Na svoj bucket list neću stavit traženje srodne duše - Stvarne djevojke

nedjelja , 23.12.2018.










Click here: KOLUMNA // Kava sa šljokicama: Na svoj bucket list neću stavit traženje srodne duše






Ka šta ću jednog dana prestat flertovat, iako i vrapci na grani znaju da mi jedenje bureka puno bolje ide, i sve će sist na svoje. Danas nemamo čak ni moderne bajke… Upoznavanje na plesnjacima, priko prijatelja i slično isto su igla u plastu sijena u ljubavnim odnosima. Međutim, postoji tu i druga strana priče i ne kaže se za ludu ko ne riskira taj ne profitira.





A do tada ću za svoju sljedeću kolumnu sastavit bucket list, slikat ga za Instagram, napisat lifegoals, spremit ga u rokovnik i znat da ga nikad, ali nikad, do sljedeće godine u ovo vrime, neću ni pogledat. Ka šta ću jednog dana prestat flertovat, iako i vrapci na grani znaju da mi jedenje bureka puno bolje ide, i sve će sist na svoje. I sve će se opet svest na to da moraš obuć crvene mudante i da te u ponoć mora poljubit osoba suprotnog spola, oliti ga, u mom slučaju, muško. Prave ljubavi se ne nalaze na Instagramu.





- Ja na svoj bucket list neću stavit traženje srodne duše jer, budimo realni, kakve su šanse da se to dogodi?





I sve će se opet svest na to da moraš obuć crvene mudante i da te u ponoć mora poljubit osoba suprotnog spola, oliti ga, u mom slučaju, muško. Jedna od stvari koje su nužne je i donošenje novogodišnjih odluka ili, kako se to danas instagramski kaže, bucket list. Međutim, kad prođe faza držanja za rukice i nastupi dosada, ostajemo li potpuno virni toj osobi koju smo toliko dugo stavljali na bucket list? U zadnjih par dana nekoliko puta sam čula, a i vidila, situacije di osoba, koja je sretno zaljubljena ili bar tako kaže Instagram? A malo flertovanja nikad nikog nije ubilo, zar ne? Međutim, di stavljaš granicu? I kada malo dodira po kolinu postaje puno dodira po kolinu? Međutim, postoji tu i druga strana priče i ne kaže se za ludu ko ne riskira taj ne profitira. I istini za volju, život u strahu nas čeka kako god okrenia i tia jer, kako TBF kaže, život je šaka suza, vrića smija. Ja na svoj bucket list neću stavit traženje srodne duše jer, budimo realni, kakve su šanse da se to dogodi? A i kažu, dogodi se kad se najmanje nadaš pa sam se ja, sukladno tome, odlučila prestat nadat. Ka šta ću jednog dana prestat flertovat, iako i vrapci na grani znaju da mi jedenje bureka puno bolje ide, i sve će sist na svoje. A do tada ću za svoju sljedeću kolumnu sastavit bucket list, slikat ga za Instagram, napisat lifegoals, spremit ga u rokovnik i znat da ga nikad, ali nikad, do sljedeće godine u ovo vrime, neću ni pogledat.




Vaša se objava sviđa shime58 Vaša se objava sviđa shime58 Vaša se objava sviđa shime58 Vaša se objava sviđa shime58 Počinje vas pratiti shime 58 I tako to obično krene. Međutim, kad prođe faza držanja za rukice i nastupi dosada, ostajemo li potpuno virni toj osobi koju smo toliko dugo stavljali na bucket list? Kako god okrenia, mislia i tia nakon nekog vrimena shvatiš da je savršenu vezu lako prodat, al teško kupit! Prave ljubavi se ne nalaze na Instagramu. Ja na svoj bucket list neću stavit traženje srodne duše jer, budimo realni, kakve su šanse da se to dogodi? U početku sve može bit super jer, kako kod okreneš, prvo vrime u vezi svi izgledamo ko da smo sa slike. Dane je provodila na kavi, a jednog lijepog sunčanog dana kad je padala kiša ovo se stvarno počelo događat! Ispod slike na kojoj si ti bez šminke, a on u tuti za po kući ne možeš napisat couplegoals. I kada malo dodira po kolinu postaje puno dodira po kolinu?

[Situirana dama trazi mladjeg muskarca|Kako znati da se sviđam curi preko poruka|Poslovi preko interneta u hrvatskoj]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.