lleeiiaa

četvrtak, 07.06.2007.

žabi

sve je krivo shvaceno. od strane mene, njega, svih... i ja sam jedina koja bi mogla objasniti. ali ne mogu ni ja. i malo mi se neda.

on: eto, super
onda ne moj da te zivciram
:)
ja: trudim se ja
ali mi nejde bas
on: polako... vrijeme

aaaaaa!! ili ono 'ne pravi od tuge nauku'.... tup1 (inace jadan zgodan smajlic) uglavnom, skuzila sam zasto me ljuti. zato sto me odguruje. zato sto svaki put kad ja spomenem ista o icemo sto bi moglo ici u smjeru mojih nekih osjecaja, on okrene temu.

on: mala, ne guram te ni namjerno ni ikako. imam curu. tako sam odlučio. ti...draga mi jesi ka prijateljica, ka osoba i dalje ne znam šta bi ti reka. osim da ti ne bi volio biti u kozi.

bas to. niti mi smeta njegova cura, niti sam ljubomorna, nego taj njegov nastup... nastup 'mala znam da ti je tesko, znam da je to sve sjebano, znam da te jos muce neke stvari, ali ja ti ne mogu pomoci, tako je kako je... bla bla'

ali nije tako! nije sve sjebano. ne muce me neke stvari. nije mi tesko. ok sam. dapace, super!!

vise ne razmisljam o njemu u smislu da bi htjela da opet budemo zajedno. niti da mi fale nase noci. niti ista od onoga iz onih pjesama. vise cak nisam ni ljuta. ok sam. sto se tice svega. samo me zivcira to njegovo ponasanje. jer svaki put kad okrene temu, implicira to da ja jos uvijek patim za njim i da to ne zeli slusati. a nije tako. ja bi mu rekla neke gluposti da ih maknem iz glave, i to je to. nista naporno. nista bolno. nista strasno. tek toliko da mogu popricati s njim.

sta ocekujem od njega? nista. znam da ima curu i zelim mu srecu s njom (ako je to moguce:). iskreno. zelim mu sve najbolje u zivotu. zato sto mi je jos drag. i to s vremenom nece nikud. simpatican je. smijesan. i dobar. takav je imao curu ili ne, bila to ja ili neka druga.

zapravo, malo mi smeta to sto gubim priliku imati ga u svom zivotu samo zato sto nismo zajedno. jer, zasto smo uopce s ljudima u vezi? nije jedini razlog to sto zelimo imati nekoga s kim cemo se ljubakati i druziti i maziti. (bar kod mene) nego to sto ih smatramo zanimljivim/dobrim/dragim/simpaticnim/genijalnim osobama. i ne kuzim zasto ne biti dobar s nekim i nakon prekida? (bar ja) ali dobro, mozda to ne misle svi i ja nemam namjere nikakvog nametanja.

dakle, ljutnja je uzrokovana cisto neispunjenom zeljom da ga ponekad vidim, da malo popricamo i ne znam ni ja sto vec... to je ok. :) neka. proci ce i to.

zivot je lijep. stvarno :) sto dalje, sve sam vise uvjerena u to :)

idem. treba uciti algebarske za sutra...

'Prije nego pronađete svojeg lijepog kraljevića (kraljevnu), morate poljubiti mnogo žaba!'

žabo. :)

07.06.2007. u 22:58 • 2 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

lleeiiaa@net.hr



dobre cure idu u raj, a zloceste gdje god pozele