27.11.2005.,nedjelja

See ya. I gotta split. :)

By: Black sheep

Jupiii! Evo napokon post!!! Ah.. iako ne znan šta da pišen ,al eto! Ah, evo nista od slike kako nisan mogla nikakvu prigodnu... I tako, ja se odlučila malo napisat dvi-tri riči jer su ostali ljikovi upali u problem i ne mogu doć do neta :D! A jadniii !!! A ka tribali bi se svi lipo dogovorit i okupit lipo ( okrugli stolić) i raspravit ( recimo vijećat) o Svim problemima Ljikova ( kako ih je Mina nazvala društvo debila ili skraćeno d.d. ) !

A evo posto neman sta vise pisat evo jedna mala šala :D

- 21:21 - Komentari (6) - Isprintaj - #

18.11.2005.,petak

A ka jer smo svi retaji...

Piše: Kaya

Brale znala san ja da će ovo ovako ispast, baš smo retaji ono, ka svako misec dana upadnemo ode ka debili pa ispadnemo glupi i ljudi se onda pitaju jel mi ovi škartoc pišemo il nismo... prvo kažete ka da odjebemo samostalne blogove i pišemo ovi a onda odjednon svi naprave svoje blogove, mislin to je super ka al ono niko ovi ne piše ka pa bi mogli ka odjebat ovaj blog jer ka niko neće da piše pa mi je u kurcu... i ka mogli bi ga malo prominikt ka jer mi je ka dosadilo više gledat ga ovakog ka... i ka mogli bi svima dat lozinku i password (mislin našima iz ulice) pa da ga ka svi pišu jer iovako ga niko ne piše , pa bi ka onako možda se neko i stija... ali eto ka... kako oćete, al bilo bi ka baza da ga pišemo!!! Ka...

- 13:37 - Komentari (8) - Isprintaj - #

06.11.2005.,nedjelja

WUUUHUUUUUUUU ! ! !

By: Black sheep

Ma evo... nije da san dobila inspiraciju al evoooo! Ipak bi bilo pošteno da i ja napišen šta s vremena na vijeme! :)
Prije nego šta bilo šta počnen baljezgat, ka mogla bi se kayi ka ispičat šta san sinoć onako izderala na nju! Sorry legiceee, mogla si primjetit da san malo bila živ, živ.. ;) Eto ljudi, sad vidite da i ljikovi imaju svoju nježnu stranu...!
Evo, nakon sugavog raspoloženja jučer, mogu reć da je sad sve ka naormalno! Pa ljikovi, mogli bi otić na pićence popodne, ili na vecer... a? A ono... a mozemo i bacit partiju bacanja smrdljivih šlapica po stablu, kako god želite
Ha ha, eee skoro san zaboravila... kaya ova slika nema veze sa tobon
vidimo seee

- 13:53 - Komentari (8) - Isprintaj - #

05.11.2005.,subota

Došo babo iz njemačke...a je ...!!!

Piše: Ljik_48

Evo ja piskaran po neznan koji put po ovoj black tastaturi nebili moj post ugledao "svjetlo dana"crnog
rapavog tunela!!!Ovo sve pišen neznajući oćeli se to i desit,ali pošto mi je kljasti ljik sinoć istesa komPIC ja se nadan da bi se to napokopn moglo i desit (ja se nadan,nadan,nadan,nadan...i još se nadan,cili život se mi nadamo ali ja se nadan da se ne ću cili život nadat da napišen jedan JEBENI POST,ja se nadan jer nada umire zadnja)!!!Ako vi budete ovo čitali moja nada će bit ispunjena,a ako ne šta mi drugo preostaje nego da se nadan!!!ŽIVILE SVE NADE OVOG KLJASTOG SVITA!!!I za kraj veliko pitanje -Je li došo babo iz njemačke???Bute vidli!!!




- 11:03 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>