OGRLICA OD OPSIDIJANA, BR 38, CIJENA : 90 Kn

27.10.2014.



OPSIDIJAN SNJEŽNI - Ima sposobnost iznošenja stvari na površinu. To mogu biti i pozitivne i negativne stvari, ljubav, ljutnja, tajne..., ali s njim sve stvari izranjaju na površinu puno nježnije nego što bi inače. Pomaže nam uvidjeti vlastiti život i osvježiti ga u korisnijem smjeru. Ovo je kamen vedrine i čistoće. Povezan je s korijenskom čakrom, koristan za vene, kostur, glatku kožu. Štiti od emocionalnih povrijeda.

DJELOVANJE :Opsidjianova najveća prednost je uvid u uzrok nezdravosti. Pomaže probavljanju svega što je teško prihvatljivo. Detoksificira, razgrađuje blokade i napetost fizičkog i suptilnih tijela, uključujući i otvrdnule arterije. Smanjuje bol kod artritisa, problema sa zglobovima, grčeva i povreda. Kao eliksir korisan je kod šoka. Umanjuje bol i zaustavlja krvarenje, potpomažući cirkulaciju. Ovaj kamen grije ekstremitete. Može se koristiti da smanji uvećanu prostatu.

Nakit možete naručiti na broj telefona: 097 6666 782( sms-om ili pozivom)
ili na e-mail adresu: ingridrijeka@gmail.com
Putem facebook-a: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005717327975

Kod naručivanje nakita potrebno je upisati redni broj nakita koji se nalazi u opisu slike sa potrebnim podacima za slanje pošiljke :
ime,prezime,poštanski broj i grad...
Plaćanje se vrši pouzećem,poštarina nije uključena u cijenu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.