najbolji sam

napokon moj blog!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


evo kupih si ovaj mobač jer starog vec svi vec imaju pa ne zelim biti isti ko ti jadnici. ovim putem bih htio zahvaliti svome prijatelju koji je naročito zgodan, jer mi je dao da napisem dva posta na njegovom blogu dok ne napravim svoj.. i evo ga!!

sutra idem polagat za vozački za motor. ijjjooojj danas sam svom dabru reko da nemogu van da me uhvatila lagana temperatura pa ne zelim izlaziti da se ne pogorša. nece se ljutit ona dobra je. ipak joj je tata u saboru i cura je financiski osigurana i ima novaca za izlaske. a ne ko ona bivsa moja nataly .. bozeee moj.. pa ta cura me tak osramotila kad sam bio u barceloni s njom.. nesto strasno.. dođemo mi u disko u vip odjel i ona da napojnicu od 10€ konobaru koji nas je cijelu noć sluzio. pa mislim stvarno 10€ paaa svasta !! ja kazem konobaru ola mučačo i on priđe ja mu uvalim 150 € u đepek i odmah se nasmijao i razvedrio. pa covije mozda ima doma djecu i zenu!! kakva kuja je bila ta nataly. ostavio sam je iste večeri. na njezin rođendan!
ali dobro se ševila...
zaboravimo sad tog dabra imam novog ali i ona mi je vec dosadna. mada joj nisam priznao da sam je prevario. par puta. 4 puta. s njom cu bit samo da moj stari dobi legalnu dozvolu za gradnju apartmana u dubrovniku. mada nikad nebih isao tamo dolje na ljeto..imaju pravo one kul cure. tko jos ljetuje u hrvatskoj! pff! pa velim ja mami kaj je ona normalna kaj hoce da nastrada kad je rekla da cu ja sigurno ostat zivjeti u zagrebu kad odrastrem. isuse kriste..necu vise o tome jer me moja lijepa glava pocinje boljeti!!ocijene u skoli su mi osigurane. 4.9 prosjek. samo iz matematike imam 4. to je tak da nebude sumnjivo nesto. a i ne zelim imati matematiku 5 ispao bih ko neki glupi štreber kaj slusa metal! uzas! mada nisam vise od 3 četvrtine ove skolske godine bio u skoli nemam niti jedan neopravdani. mama mi poznaje ministra primorca i njegovu zenu pa mi je taj dobar covijek složio sve ocijene da se nemoram brinuti!

joj neda mi se vise pisat jer putujem iz grčke upravo u nasu drzavu. evo sjedim u kabini tata i mama su otisli u casino a sestra i brat u disko. inace nisam vam rekao imam seku malu koja sad vjerojatno spava jer se umorila kaj me cjeli dan gnjavila po brodu.. zove se maria. slatkica moja. starija sestra ima 21 godinu i zove se nina i buraz moj najbolji romeo koji za koji tjedan slavi 25 rođendan. isli smo u grčku mislili smo ostat na eurosongu ali stari je skuzio da je to samo za seljačine a i mora nekaj obavit na poslu neki problemčič je iskrsnuo pa ce vjerojatno morat opet u paris.a mama ce mu se skrpat je obozava paris... i tak meni se fakat spava..paaaa.... đenja ekipa!

18.05.2006. u 23:46 | 5 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

moj prvi blogček...jojček..kaj da vam kazem..bogat sam, ZGODAN, sve imam i sve mogu i imam hrpu love, i još jednu veeeelikku hrpu...

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr