Prvi put: oboje nevini - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 31.12.2018.

ČEKALI SMO NA SEKS DO PRVE BRAČNE NOĆI: Jezive ispovesti parova koji su nevini ušli u brak










Click here: Prvi put: oboje nevini






Ja nemam iskustva s nevinim devojkama jer... O tom, kakva su im iskustva kad je u pitanju nevinost, mladi svedoče... To je sasvim prirodno, nema, tu, nikakve mistifikacije. U ovom tekstu ćemo se osvrnuti i na neke stvari pre samog prvog sexualnog čina za tu devojku, a i na sve ono za vreme njega.



Prvi put: oboje nevini

Obično one to žete da bude sa dečkom u koga imaju poverenja da ih posle toga neće ostaviti ili poniziti. Imam svoj život, nije mi, više, do nevinih devojaka. Nemoj se libiti da pitas za bilo sta sto te zanima i kad himen bude istorija.



Prvi put: oboje nevini

Kako se prvi put upustiti u seks - Što je najgore, ti mišići se ne mogu kontrolisati slobodnom voljom...



Prvi put: oboje nevini

Predlazem vam da pocnete sa kondomom, dok ti ne steknes apsolutno poverenje u njega, a jos vise on u sebe. Dobro je sto ste oboje nevini pa nece da bude frka oko bolesti polnih, bakterija tipa CANDIDA se doduse moze preneti. Durex jeste najbolja marka, ali predlazem ti Durex sa vocnim ukusima jer je najudobniji od svih ostalih, dok npr. Durex clasic neverovatno steze i neprijatan je. Naravno, nesto se i tvoj decok pita povodom toga, zar ne? Imam mali problem pa se iskreno nadam da cete mi pomoci. I njemu i meni bi bio prvi put. Interesuje me da li je bolje prvi put sa kondomom ili bez? Ja bih zelela radi sigurnosti da moj decko koristi kondom i on je za to ,ali se plasim iritacije i smetnji. Obavezno sa kondomom, kakve iritacije i smetnje..? Pre ces dobiti i iritacije polna bolest i smetnje trudnoca ako ga ne budes koristila...



Sasa Matic - Prejako - (Official lyric video 2017)
Taj otvor je toliki da prst , ali samo jedan , moze da prodje nesmetano. Žao mi je zbog negativnih iskustava svih ljudi ovde i osećam kao da smo mi izuzetak u celoj priči. U srednjoj školi je bio društven momak i imao je nekoliko devojaka, ali su odlazile od njega kad su videle da on neće da imaju seks. Jedva sam naišao na nevinu devojku! Bio sam na sedmom nebu! A što morate oboje znati? Strah ima direktan uticaj na vaše mišiće i izazvaće otpor kao i bol koji možete iskusiti.

[Sex and city online s prijevodom|Besplatni slavonski oglasnik|Sex preko skajpa]






Oznake: seks, s, nevinom, devojkom?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.