U Osijeku rođen Gabriel Batistuta

14.07.2006.

Sin osječkog bračnog para - Suzane i Roberta Batistute, dobit će po dolasku kući iz rodilišta dres i nogometnu loptu kako bi mogao započeti sa treninzima!

Gabrijel Batistuta rođen je u Osijeku! No, ne najbolji strijelac argentinske reprezentacije, već sin mladog osječkog bračnog para - Suzane i Roberta Batistute. Beba ima samo pet dana i zbog »zvučnog« imena i prezimena već je zvijezda. Mali Gabrijel Batistuta ovih je dana tema broj jedan u cijelome Osijeku. Imenjak slavnog argentinskog nogometaša rođen je u subotu, 8. srpnja, a ima 3.825 grama i dug je 50 centimetara.

Osim što me rodbina i prijatelji zovu da mi čestitaju, ime moga sina izazvalo je i veliki interes javnosti. Nisam mislio da će to baš tako odjeknuti gradom. Očito je da su svi još pod dojmom svjetskog nogometnog prvenstva, a vidi se i da se još svi sjećaju sjajnog argentinskog nogometaša", kazao je Vjesniku ponosni otac Robert Batistuta čija obitelj, kao i nogometaša Batistute, korijene vuče iz Italije. Po njegovim riječima, ime Gabrijel jako se sviđa i supruzi i njemu, a u šali dodaje da i "provjereno ide" uz već slavno prezime. Mali Gabrijel će odmah po dolasku kući dobiti dres i nogometnu loptu kako bi mogao započeti sa treninzima. [M. S.]vip.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.