Tomislavgrad: Oko 5 000 posjetitelja nazočilo događaju ''Srce za djecu''

14.07.2006.

Oko 5 tisuća posjetitelja nazočilo je jučer humanitarno-sportsko-glazbenom događaju "Srce za djecu" koji je održan na nogometnom stadionu HNK Tomislav u Tomislavgradu, a koji su osmislili i realizirali supružnici Anica i Robert Kovač. Supružnici Kovač su i do sada pomagali djeci s posebnim potrebama na području Hercegbosanske županije, a ovaj put darovali su svoje srce djeci Udruge "Nada" iz Tomislavgrada, istaknula je Magdalena Marinčić, tajnica Udruge.

Humanitarnom koncertu prethodila je utakmica hrvatskih nogometnih zvijezda iz sastava "Vatrenih" i domaćina NK Tomislav. U sastavu vatrenih nastupili su Šuker, Balaban, Asanović, Jelčić, Vlaović, Leko, Stanić, Šimić te pojedini glazbenici, dok je Robert Kovač bio rezerva.
Nakon utakmice uslijedio je koncert na kojemu su nastupili Mate Bulić, Ivan Mikulić, Željko Bebek, Jole, Minea, Krivi smjer i drugi.

Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Udruzi "Nada" koji će se iskoristiti, kako je kazala Magdalena Marinčić, za financiranje stručnog kadra Udruge te nastavak izgradnje integralnog vrtića u Tomislavgradu.

(Fena)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.