Kovači dovode vatrene i poznate pjevače na dobrotvorne priredbe

09.07.2006.

Anica i Robert Kovač i prije Svjetskog prvenstva u Njemačkoj najavili su da će dovesti najbolje hrvatske nogometaše, većinu iz legendarnog sastava vatrenih sa SP-a u Francuskoj, da bi odigrali dobrotvornu utakmicu s NK Tomislav iz Tomislavgrada. Najavili su i koncert poznatih hrvatskih pjevača, a prihod i s utakmice i koncerta namijenjen je Udruzi djece s posebnim potrebama "Nada" iz Tomislavgrada.

Jučer su u Udruzi "Nada" obavljene i posljednje pripreme za taj veliki spektakl koji će se održati u srijedu, 12. srpnja, na stadionu NK Tomislav u Tomislavgradu. Program koji je Udruga "Nada" pripremila u suradnji s Kovačima, tomislavgradskim Općinskim poglavarstvom i NK Tomislav počet će u 17 sati nastupom duvanjskih mažoretkinja, a potom će se odigrati utakmica. Svoj nastup u sastavu vatrenih do sada su potvrdili: Štimac, Asanović, Balaban, Šuker, Boban, Vlaović, Stanić, Jelčić, Robert Kovač, a popis još nije konačan. Očekuje se dolazak i Ćire Blaževića te ministra Primorca.

Nakon utakmice, oko 21 sat, također na stadionu, uslijedit će koncert estradnih zvijezda: Mate Bulića, Željka Bebeka (kojega će pratiti domaći bend "Krivi smjer"), Jole, Dražena Zečića, Ivana Mikulića, Minee i drugih. Cijena ulaznice za obje priredbe je 15 KM i nema sumnje da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta jer je to, vjerojatno, do sada najveći sportski i estradni spektakl u Tomislavgradu. A humanost organizatora i sudionika tih priredbi dodatni je motiv posjetiteljima.

Večernji list

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.