Jutarnji čitateljima poklanja kondome i tvrdi da je seks lijek

05.07.2006.

Seks je besplatan lijek kojem je užitak jedina popratna pojava, a može se uzimati u bilo koje vrijeme i na svakome mjestu. S tim se slažu mnogi seksolozi koji naglašavaju da su seksualni odnosi ljudima prijeko potrebni za zdravlje.
Seks je besplatan lijek kojem je užitak jedina popratna pojava, a može se uzimati u bilo koje vrijeme i na svakome mjestu. S tim se slažu mnogi seksolozi koji naglašavaju da su seksualni odnosi ljudima prijeko potrebni za zdravlje. O tome zašto je seks lijek i što se sve događa tijekom seksualnog odnosa posvećen je prilog Jutarnjeg lista Zdravlje uz koji će svaki od čitatelja na poklon dobiti i kondom.
Zašto je seks zdrav? Zato jer se ubraja među najučinkovitije vježbe koje pobuđuju rad svih tjelesnih sustava i utječu na gotovo sva zbivanja u tijelu. Spolni susreti usklađuju arterijski krvni tlak, mijenjaju metabolizam, jačaju i imuni sustav i tjelesne obrambene sposobnosti. Također pomaže u otklanjanju spolne napetosti, pridonosi tjelesnom i duševnom opuštanju, boljem snu, a podiže i raspoloženje i samopouzdanje. Nalazi li se u penisu kost, je li veličina bitna, gdje su erogene točke, samo su neka od pitanja na koja prilog Juatrnjeg daje odgovor. Prilog piše i “najstrašnijem” muškom problemu - erektilnoj disfunkciji.

Naime, 90 posto muškaraca do 40. je barem jednom imalo problema s erekcijom. No, srećom po njih, lijek ipak postoji. Prilog nudi i odgovore na pitanja kako ostvariti dobru vezu, što je ljubomora, je li vaš brak na pravom putu, kakav je osjećajni život u trećoj dobi te koje su najčešće spolne bolesti.

Pincom.info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.