UHSP nudi rješenje za spas radija Herceg Bosna

05.07.2006.

MOSTAR- Ujedinjena Hrvatska stranka prava (HSP) BiH smatra kako su nebrigom hrvatskih predstavnika vlasti te indolentnim odnosom čelnih ljudi grada i Županije, hrvatski mediji koji imaju sjedište u Mostaru dovedeni na rub nestanka.

Neki od njih još ranije su izgubili hrvatski predznak i nestali, a u ovom trenutku središnja informativna kuća na hrvatskom jeziku u BiH Radio Herceg-Bosna nalazi se pred gašenjem.

Kako bi zaustavili propadanje i nestanak toga radija, na prošloj sjednici Glavnog stana Ujedinjena HSP pokrenula je inicijativu za utemeljenje udruge dragovoljnih podupiratelja - pretplatnika Radija Herceg-Bosna.

S tim ciljem već su napravljeni prvi koraci prikupljanja potrebnih materijala za registraciju udruge slušatelja toga radija.

Dužnosnici Glavnog stana Ujedinjene HSP u tu svrhu već su priložili po 50 maraka na ime godišnje pretplate, te pozivaju članove i simpatizere Ujedinjene HSP i sve vjerne slušatelje diljem BiH da to isto učine kako bi spasili Radio Herceg-Bosna, priopćeno je iz te stranke.

Pincom.info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.