OPROŠTAJ VATRENIH OD SVJETSKOG PRVENSTVA

23.06.2006.

Neki ce reći "nevalja Cico bolji je bio Ćiro", drugi ce reći kriv je ovaj ili onaj igrač, stari ljudi kažu "Bolje ti se rodit bez one stvari nego bez sriće" a ja Vam kažem i u Australiji igra 6 hrvata prema tome nema zime za nas "AJMO KLOKANI"!!!
Imali smo igru, Imali smo šanse ali na kraju nismo imali potreban broj bodava da idemo dalje u boj - prvo s talijanima pa onda sve do finala-):
I u našem najdražem gradu LIVNU je bio "šou program", od euforije prije utakmice kako prolazimo i kako ce nam Australija biti samo dobar trening za talijane, do vatrenog i glasnog navijanja za vrijeme utakmice (ko da smo svi bili u STUTTGART-u a ne u centralnim Livanjskim kafićima). Nisu izostale ni bakljade ni za prvi kao ni za drugi postignuti pogodak (kojeg je postigao Livnjak i naš kapetan), ali šta to vrijedi kad je Tomas imao u šesnestercu visoko podignute ruke u zrak (dva puta), kao da igra rukometnu a ne nogemetnu obranu! Nije nam pomogao ni Stipin izlet u napad u zadnjim trenucima ni Tudorova šansa (koju je bilo teže promašit nego pogodit), ali nema veze već u rujnu počinju kvalifikacije za EURO 2008 i bit ćemo prvaci Europe kad ne možemo Svijeta.
NAPRIJED NAŠI IDEMO DALJE ZA ISTE PARE!!!!
Ekskluzivno samo na livno1.blog imate i fotografije s prve crte!!!
Slika1, slika2
Sutra više fotografija.......
BY MISTER SA NASLOVNE SLIKE

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.