Ćaća, aj mi kupi Mercedesa ...

21.06.2006.

Imotski su policajci u ranim jutarnjim satima u utorak kod graničnog prijelaza u Vinjanima Gornjim, neposredno prije prelaska u BiH zaustavili dva ukradena Mercedesa vrijedna ukupno 110.000 eura, te su uhitili dvojicu kradljivaca podrijetlom sa šireg područja Imotskog.

Za upravljačem elitnog terenskog Mercedesa ML talijanskih reg. oznaka vrijednog oko 80.000 eura bio je Ante Slišković (18), koji je u utorak oko 1.20 sati pokušao pobjeći u smjeru BIH.

Policajci su ga uhitili i provjerom putem baze podataka Interpola utvrdili da je Mercedes proizveden ove godine, a ukraden je u Republici Sloveniji. Iza Sliškovića ukradenim Mercedesom S 500 Coupe, vrijednim oko 30.000 eura, upravljao je drugi mladi automafijaš, Ante Jović (25).

Porijeklo "njegovog" Mercedesa nije potpuno jasno. Automobil ima prekucane brojeve šasije, a imao je montirane registracijske oznake BiH. Autoobil se još provjerava.

Ante Slišković je dan prije uhićenja proslavio 18. rođendan. Obojica su privedena u postaju na kriminalističku obradu, a policija utvrđuje jesu li djelovali zajedno i organizirano.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, policajci suimali informaciju da bi u Vinjanima Gornjim tijekom ranog jutra mogli pronaći više ukradenih automobila.
bljesak.info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.