Naši đaci bolje demoliraju od Slovenaca

28.03.2006.

Naši su đaci dobri. Toliko dobri da su demolirali učionice i prije europskih Slovenaca. Ako netko od onih koji mogu udovoljiti zahtjevima profesora dođe do ovih snimaka, možda se smiluje. Jer tko bi s ovakvim učenicima radio za bilo kakvu lovu?

MOSTAR - Naši su đaci dobri. Toliko dobri da su demolirali učionice i prije europskih Slovenaca. Ako netko od onih koji mogu udovoljiti zahtjevima profesora dođe do ovih snimaka, možda se smiluje. Jer tko bi s ovakvim učenicima radio za bilo kakvu lovu?I dok 'domaći' učenici miruju, negdje tamo u europskoj Sloveniji, u nekom automehaničarskom razredu, đacima dosadila nastava, pa su stradale klupe, a nastavnik materinjeg jezika dobio je prijetnju nožem.

Učenici su snimili 'popravku' učionice, a snimka je došla do tamošnje televizije koja ju je objavila u večernjim vijestima kako bi „upozorila na problem vandalizma među mladima“.

Kod nas se eto za sada snimaju samo vandalizam političara, prosvjedi nastavnika, kojima nitko ne udovoljava, a učenici su ti koji pate jer ne mogu uživati na nastavi. Zato za razbibrigu dilaju snimke klanja kako bi ubili dosadu u danima kad su spriječeni u usvajanju znanja. To nikoga 'od naših' nije zabrinulo. Jer, naši su đaci dobri. Toliko dobri da su demolirali učionice i prije europskih Slovenaca.

Nažalost, naše „večernje vijesti“, ionako pune crnog i crnjeg, nikada neće objaviti što djeca rade na nastavi. Malo uče, malo prave budale od profesora, koji su ionako prepuni svojih frustracija i neimaštine, a malo skaču po školskom namještaju.

Ako netko od onih koji mogu udovoljiti zahtjevima profesora dođe do ovoga, možda se nakon ovih snimaka i smiluje. Jer tko bi s ovakvim učenicima radio za bilo kakvu lovu?

Predzadnji dan škole

Pametniji popušta
pincom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.