Prošli tjedan 15 prometnih nesreća!

14.06.2005.

U razdoblju od 6. do 13. lipnja na području MUP-a HBŽ-a evidentirano je 15 prometnih nesreća od čega tri s nastradalom osobom te 12 prometnih nesreća s manjom materijalnom štetom.
U oblasti kriminala evidentirano je 23 slučaja s obilježjima kaznenog djela, i to 3 teške krađe, 10 krađa, 3 slučaja oštećenja tuđe stvari, 2 slučaja šumskih krađa, 3 slučaja nanošenja lakših tjelesnih ozljeda, jedan slučaj samoranjavanja i jedan slučaj stavljanja u optjecaj krivotvorene novčanice.
Evidentirano je devet slučajeva narušavanja javnog reda i mira u kojima je sudjelovalo 17 osoba. Za počinjene prekršaje podneseno je deset zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.
U navedenom razdoblju osam osoba je upozoreno, 33 osobe su legitimirane, 42 osobe su pozvane i 3 osobe lišene slobode. Pretražena su 73 motorna vozila i 3 osobe, pruženo 5 asistencija i evidentirana 4 slučaja javnih okupljanja koji su protekli bez problema.
U akciji Žetva od građana su prikupljene dvije ručne bombe, 215 komada streljiva za pješačko oružje, četiri spremnika za streljivo za AP i jedno raketno punjenje za RRB.
(NINA) kž

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.