Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

WELCOME TO FABULUS BLOG OF LISICA & GAGA

Moje ime je Lisica, Gagin stariji brat. Imam i prijatelje : Zeca, Starog Puha, Krta...(najbolji od najboljih), volim raditi šumske poslove; znate kako to vec ide...
A eto i moje slike za ručkom:

Image and video hosting by TinyPic

...A moje je Gaga! Hehe, Lisicina mlađa sestra...
Volim iči u shopping sa prijateljicama i tračati o njihovim muževima. JOš uvijek nisam otkrila koje sam to životinjske vrste.
A evo i moje slike!

Image and video hosting by TinyPic

Slušamo: uglavnom šumski rockenrol, a evo i bendova:
Sunshine Lasicas, Heavy elephant's metal, Honkey monkey, The beagle eagle., i još neki...
evo slike od mega popularnog benda: SUNSHINE LASICAS!!!

Image and video hosting by TinyPic

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Naši prijatelji...

Stari Puh: Jedna velika ljenčina...njegova žena je Puhanka (ona koja se troši sa Zecom). Puh ne radi. Samo doma pred kaučom uživa...njegova naj naj stvar je televizija. On jedini u šumi ima TV pa često ima goste (znate na što mislim).

Image and video hosting by TinyPic

Puhanka: vrlo sexy gospođa za svoje godine...morate priznati. Žao nam je što nemamo bolju sliku Puhanke, ali i ova je dobra. Kao što vidite, Puhanka je sva u šoku od pada s mojeg krova (Lisičinog.) Visi bespomoćno na grani.

Image and video hosting by TinyPic

Frigo: mješanac psa i tuljana. On uglavnom boravi sam na plaži Gnojšnjici. Srami se što mu je majka bila tuljan, a tata pas pa ga je stid što je on ovako ispao...a život je takav...i Frigo je krsni kum naše Gage!

Image and video hosting by TinyPic

Medvjed Đuro Tenk: cijele dane provodi u kafiću "Pijem puno, ali jako". Uvijek ga možete naći u alkoholiziranom stanju i s njime nikada ne možete normalno razgovarati. Jedino mjesto na kojem je dok nije za šankom je upravo - WC kafića. Tamo smo ga i poslikale!

Image and video hosting by TinyPic

Gradonačelnik Darko Đukelja: jedan vrlo zaposleni tip. Cijele dane je za svojim kompjuterom i vodi biznis. Također ima puno novaca. Nema ženu, ali se troši s Puhankom. Puhanka dakle vara Puha, koji nema pojma što se vani događa kad cijeli život provodi pred TV-om.

Image and video hosting by TinyPic

Inspektor Kolumbos: naš šumski policijski inspektor koji često odlazi u grad među ljude i često se prerušava. Dok je na zadatku, preodjene se sa svaku priliku. Na ovoj slici glumi običnog uličnog dečka...Dobar si je prijatelj s gradonačelnikom Đukeljom. Često odu na piće u "Pijem puno, ali jako."

Image and video hosting by TinyPic



26.06.2008.

PUSTOLOVINE LISICE...

Danas sam doživio novu šumsku pustolovinu... U lokalnoj krčmi "Pijem puno, ali jako" sreo sam Zeca (inače onog glupana koji gura uši u sve), no dobro. Platio sam mu jedno piće od mrkve s whisky votkom. Pričao mi je o svojoj aferi s ljubavnicom debelog Puha na rubu šume...bilo je prilično zanimljivo, a kako je ovaj idiot više pio sve je bolje napredovala njegova priča...tako sam na njega spiskao 17 $ kako bih čuo ZANIMLJIV svršetak...Ispričaću ukratko: Kaže Zec da vec danima troši Kujinu kumu Puhanku i da je zatrudnila, a sad ne zna dal sa njime ili sa starim Puhom jer je, kako kaže test za trudnoću postao narančasti (mislim da je to zbog prevruće mokraće pa se rastopio), a ne plavi...I kao je Zec saznao dobro se pazi svoje žene koja si je dobra sa Puhankom koju ovaj troši. I jedne večeri kada su se njih dvoje (Zec i Puhanka) onako 'trošili' na lišću došla je Zečeva žena i naravno uhvatila ih u "krevetu" (...) Zec je u svoj toj zbrki ženi ispričao kako Puhanka već godinama pokušava zatrudniti a nije mogla, pa ga je zamolila da joj napravi nešto..nešto...križanac Zeca i Puha...A žena na to izlupala Zeca i derala se: "Ma budaletino jedna pa tvoj DRAGA Puhanka vec ima dvoje djece, debilu jedan usrani!!! Ti ćes njoj djete napraviti, ha? Ma naparviću ja tebi nešto što će tebe bolit...gurat ćeš ti ali ne u Puhanku nego u nešto drugi...sram te bilo, pederu ružni!" .... A Zec je u krčmi bio izleman za neprepoznati...naravno....njegova žena od 12 kg, a on od 4 kg...velika razlika!

|11:12 |
Komentari (29) | Print | # | Komentari On/Off? | Na vrh

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.