Trazim zenu za cuvanje starije osobe - Susretit će se u sredini

nedjelja , 16.12.2018.

cuvanje starije osobe










Dating Site: Trazim zenu za cuvanje starije osobe






U protivnom kliknite na gumb Zatraži brisanje. U svrhu zaštite vašeg poslovanja, naša će korisnička podrška u roku 72 sata nazvati navedeni broj telefona te provjeriti da li ste stvarno zatražili brisanje u kojem slučaju ćemo odmah obrisati vaš broj telefona iz naše baze i weba.



trazim zenu za cuvanje starije osobe

Imamo redovna primanja,moguc je i ugovor napraviti po vasoj zelji,moze i za cuvanje starije osobe,za to imamo iskustva i preporuke,takodje i cuvanje dece Prijavi oglas Odštampaj Broj prikaza: 735 Objavljen: 17. Nudimo čuvanje starije osobe u zamenu za nasledstvo. Ili da odrzavamo kuću ili stan bez kirije, plaćaćemo račune i ostalo kako se dogovorimo.



trazim zenu za cuvanje starije osobe

cuvanje starije osobe - Nudimo čuvanje starije osobe u zamenu za nasledstvo. U protivnom kliknite na gumb Zatraži brisanje.



trazim zenu za cuvanje starije osobe



Kućna nega starih lica, čuvanje dece, pomoć u kući - Agencija TEA - Beograd
Nudimo čuvanje starije osobe u zamenu za nasledstvo. Imamo redovna primanja,moguc je i ugovor napraviti po vasoj zelji,moze i za cuvanje starije osobe,za to imamo iskustva i preporuke,takodje i cuvanje dece Prijavi oglas Odštampaj Broj prikaza: 735 Objavljen: 17. U protivnom kliknite na gumb Zatraži brisanje. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka. U svrhu zaštite vašeg poslovanja, naša će korisnička podrška u roku 72 sata nazvati navedeni broj telefona te provjeriti da li ste stvarno zatražili brisanje u kojem slučaju ćemo odmah obrisati vaš broj telefona iz naše baze i weba. Za detaljne informacije kliknite na. Ili da odrzavamo kuću ili stan bez kirije, plaćaćemo račune i ostalo kako se dogovorimo. Ozbiljna porodica od tri clana majka 55 godiste,cerka 79 godiste,dete 2000 godiste,srednjoskolac trazimo kucu za cuvanje i odrzavanje,uz redovno placanje komunalija,pozeljno Sremska Kamenica ili bliza okolina Novog Sada. Pedantne smo,odgovorne,nismo izbegle,rodjene smo u Novom Sadu.

[Turkey gay dating apps|Vesna ramljak uredsko poslovanje i dopisivanje 1|Interracial dating charlotte nc]






Oznake: čuvanje, i, njega, STARIJIH, osoba, usluge, za, Pomoć, u, DOMAĆINSTVU, &, uređenje, GROBNIH, mjesta, ANIS, d.o.o.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.