Crveni Mjesec NOVO - Susretit će se u sredini

subota , 29.12.2018.

KRVAVI MJESEC: Ono što se odvijalo u subotu je biblijsko proročanstvo o smaku svijeta?










Click here: Crveni Mjesec NOVO






Mnoge poznate ličnosti nose crveni konac oko ruke, kao sigurnu zaštitu od zla. Pomrčina događa se u sustavima što se na Zemlji zapaža kao promjena sjaja.



Crveni Mjesec NOVO

Podrobniji članak o temi: Pomrčina Sunca nastaje kada se ispriječi između i , pa djelomično ili potpuno zakloni Sunce. Nastajanje pomrčina ovisi o 3 razdoblja: o razdoblju u kojemu se izmjenjuju Mjesečeve mijene sinodičkom mjesecu S , o razdoblju u kojemu Mjesec prolazi kroz čvor nodički ili drakonistički mjesec N i o razdoblju u kojemu Sunce prolazi kroz dani čvor Mjesečeve staze eklipsna ili drakonistička godina D. No kako se linija čvorova zakreće 19. Pomrčina Mjeseca nastaje kada je Mjesec pun, a Zemljine sjene udaljen je najviše 11° od jednoga.



Crveni Mjesec NOVO

KRVAVI MJESEC: Ono što se odvijalo u subotu je biblijsko proročanstvo o smaku svijeta? - Hagee smatra da je posebno znakovito to što će se pomrčine dogoditi dogodile su se na židovske blagdane — prva na židovski blagdan Pashu 15. Potpuna pomrčina može trajati do 2 sata, jer je Mjesec nekoliko puta manji od presjeka Zemljine sjene oko 2.



Crveni Mjesec NOVO

U kabalizmu crveni konac se koristi od davnina, kao zaštita od uroka ili zlih očiju. Zlo oko se odnosi na neprijateljske poglede i negativnosti koje potiču od takvih osoba. Vjruje se da kada ljudi ljubomorno pogledaju u vas i žele vam zlo, crveni konac djeluje tako što zaustavlja protok tuđih zlih pomisli. Mnoge poznate ličnosti nose crveni konac oko ruke, kao sigurnu zaštitu od zla. Crveni konac predstavlja kabalističku zaštitu i blagoslov. Prije nego što se stavi na ruku, crveni konac mora se blagosloviti sedam puta i izgovore magične riječi da bi on bio protok dobrih vibracija koje će se nas aktivno štititi od tuđeg zla. Podrazumijeva se da se crveni konac nosi na lijevoj ruci, kao simbolična zaštita i blagoslov. Crvena boja nas podsjeća na na jedinstvenost i milost. Ovaj crveni konac se blagoslovi sedam puta, koliko ima i dana u nedelji. Takođe, simbolizira i sedam osjećaja. On se nosi na lijevoj ruci, strani srca i to treba da nas podsjeti da se uvijek moramo boriti protiv vlastite sebičnosti. Po pravilu, svaki crveni konac ima sedam čvorova na sebi. Ritual za ispunjenje tri želje Rituali sa svijećama su jedan od najjednostavnijih oblika magije. Sama svijeća se sastoji od elementa zemlje, zraka i vode. Ovakvi rituali su zasnovani na tri principa magije, na koncentraciji, snazi volje i vizualizaciji. Za slijedeći ritual potrebno je uzeti tri svijeće i stavite oko njih malo šećera. Svaku svijeću posvetite određenom anđelu čuvaru. Upalite svijećice da gore. Trećeg dana recite nekoj bliskoj osobi sve vaše pomišljene želje i sačekajte da vidite šta će se dogoditi četvrtog dana.



Vrijeme krvavog mjeseca
Totalna pomrčina traje najviše 7 minuta, a promjer sjene na Zemlji ne premašuje 270 km. To je eklipsna ili drakonistička godina. Posljednja potpuna pomrčina Sunca, vidljiva iz , zbila se 15. Pomrčine Mjeseca mogu biti potpune i djelomične, a pritom svim promatračima izgledaju jednako. Za slijedeći ritual potrebno je uzeti tri svijeće i stavite oko njih malo šećera. Zbog okretanja Zemlje, Mjesečeva sjena prelazi po Zemljinoj površini od zapada prema istoku, pa se potpuna pomrčina vidi s uskoga pojasa zone totaliteta. Ako Mjesec prolazi samo kroz Zemljinu polusjenu, govorimo o pomrčini u polusjeni. Pomrčine ostalih nebeskih tijela i prelaze preko Sunčeva kruga tranzit , a Mjesec i planeti zaklanjaju pozadinske zvijezde.

[Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju|Zagreb Gay Cruising Spots|Seks stranice]






Oznake: KRVAVI, mjesec, ono, To, se, odvijalo, u, subotu, je, biblijsko, proročanstvo, o, smaku, svijeta

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.