Zmaj jebe - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 17.12.2018.

SEKS UŽIVO: Maca Diskrecija i Zmaj od Šipova vodili ljubav u tajnoj sobi u (VIDEO)










Click here: Zmaj jebe






Zmaj poludeo kada je u Parovima pušten njegov pornić s Danijelom! Danijela je ušla u rijaliti Parovi zbog Zmaja od Šipova a svojim ponašanjem ne prestaje da šokira. Danijela je ušla u rijaliti Parovi zbog Zmaja od Šipova a svojim ponašanjem ne prestaje da šokira.



zmaj jebe

Maca je počela da vrišti. Onda se našli solomonsko rešenje da u bazen sipaju šampon i pod izgovorom da mu organizuju pena parti organizuju kupanje. Ko zna šta bi bilo da mu ih ja nisam poklonio.



zmaj jebe

Zabava - Zmaj poludeo kada je u Parovima pušten njegov pornić s Danijelom! Tako sam dao i jednom poznatom poljoprivredniku, može se reći biznismenu dve ovce pramenke.



zmaj jebe

On je izvadio svoj polni organ i, kako SCANDAL! Sve je počelo tako što su se ukućani gadili da uđu u bazen u kojem se kupao Zmaj od Šipova jer se od dolaska nije okupao. Onda se našli solomonsko rešenje da u bazen sipaju šampon i pod izgovorom da mu organizuju pena parti organizuju kupanje. On se svukao i prvo je hteo svoj polni organ da pokaže Jeleni Golubović, ali je ona ti izbegla. A zatim je došao i do Mace Diskrecije da je zove na bazen. Marko im je prišao i povukao je Zmajevu ruku i prislonio je na Macinu guzu. Ovaj se toliko napalio da je izvadio svoj polni organ i počeo da onaniše. Maca je počela da vrišti. Onda su otišli na bazen, gde se Zmaj opet svukao. Maci su u toku kupanja ispadale grudi. Pogledajte fotke — govore više od 1.



Zmaj od Sipova-Fail- Pad-Smesno
On je neko vreme stajao spuštenih gaća, sa penisom u rukama... Onda su otišli na bazen, gde se Zmaj opet svukao. Delio sam svima koji su izgubili stoku, ovce. Probao je da spopadne i Macu, ali je ona pobegla iz kreveta... Danijela je ušla u rijaliti Parovi zbog Zmaja od Šipova a svojim ponašanjem ne prestaje da šokira. Sada ima 250 pramenki. Maca i Zmaj su vodili ljubav u tajnoj prostoriji koja takođe ima kamere, ali su pre samog čina pokrili kamere peškirima, zbog čega im preti diskvalifikacija iz šoua. Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - , kao i na Twitteru.

[Dame za Upoznavanje|Sex serije|Filmovi u kojima ima puno sexa]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.