Potterova družina

22. 01. poslijepodne

Jučer smo bili u Hogsmadeu. Cmizdra je išao čelav, jer mu perika NE MOŽE TAKNUTI GLAVU!!! Klatva traje tri tjedna, to sam već napisala, ali je neukloniva!!! Svi pucamo od smijeha, ali nas je i strah jer Cmizdra još ništa nije poduzeo.
Začudo, moja haljina je bila "prihvatljiva", što znači da će je škola platiti. Blijedoljubičasta je, ima dosta duboki dekolte i jednu posrebenu mašnicu na dnu izreza. Ovako zvuči otrcano, jeftino, ali je u stvarnosti predivna. Ima napuhnuti donji dio i magično sužava struk. Barem tako kažu. Lily je odabrala jednu blijedozelenu bez naramenica, također s napuhnutim donjim djelom. Ispalo je da je za školu bilo prihvatljivo sve blijedo osim bijele. Čudno.
Danas smo krenuli u Sobu potrebe, ali nismo mogli ući. Nakon pola sata netko je projurio tim hodnikom pod plaštom nevidljivosti, jer smo na trenutak vidjeli samo crnu pelerinu. Tko je to bio? Zašto? Što je ta osoba radila u Sobi potrebe...sama?
- Šteta što nismo ponjeli mapu... - rekao je Lupin.
Kakvu mapu? Malo previše pitanja za jedan dan. Ali, dan još traje. Priča se da će na večeru stići nova učenica, ili pak neki novi profesor. Vidjeti ćemo...

- 18:01 - Komentari (6) - Isprintaj - #