Slike najboljih poza u sexu - Pronađi pratnju

nedjelja , 30.12.2018.

Sedam poza u seksu koje će izludeti svaku damu










Click here: Slike najboljih poza u sexu






Položaj leptir ili modifikovana misionarska poza Kada je žena na leđima, a kukovi su joj na ivici kreveta, muškarac ulazi u nju stojeći. Ova poza omogućuje dublju penetraciju i bolji orgazam za vas. Ne postoji ništa više seksi od krivine njezinih leđa i guze koju mogu uhvatiti u svakom trenutku.



slike najboljih poza u sexu

On neka klekne između vaših nogu i podigne vam bokove, samo toliko da može ući u vas. Nikad se ne zna ko vreba iza ugla... Sve su poize o.



slike najboljih poza u sexu

Net.hr - Žene zaista mogu da uživaju u ovoj pozi.



slike najboljih poza u sexu

Kao i muškaraci tako i žene žele omiljene poze u seksu koji ih vode do vrhunske strasti. Ženska maštovitost ima čitavu lepezu položaja, naravno ove koje opisujemo su neodoljive i žene im se iznova i iznova vraćaju. Misionarski položaj -Misionarski položaj je najčešće korišćena poza. Ovo ženama jedan od najboljih poza, a vrhunac strasti dolazi na bezbroj mnogo načina, bez mnogo rada ili akrobacija. Ovaj klasičan položaj u sexu je savršen za one žene koje žele osjetiti svu energiju muškarca. Igra u gnezdu -Većina žena želi nekad da zajaše svog pastuva , tako imaju osećaj snage, ali na taj način može sama raditi šta želi i oseća muškarca duboko u sebi baš kao i u prvoj pozi. Pritome moze da vam radi mašta i da poze žena odozgo bude na razne našine, lice prema licu ili da ledja okrene prema muškarcu, ali ni tu nije kraj ovoj pozi kombinacija ima mnogo samo puštite mašti na volju. Paralelno -Ova poza je jako omiljena kod parova koji su duže u vezi. Muškarac i žena leže jedno uz drugo pribijenih tela. On je treba obaviti rukama u zaštitniški polozaj. Ovde je u pitanju veoma intiman trenutak i vrlo udoban način vodjenja ljubavi i omogućava dodire sa puno nežnosti ali strastvene zagrljaje.



Snimka seksa - scena iz filma
U ovom položaju dolazi do najjače stimulacije G-tačke i vrhunac je neizbežan. Zajašite ga, okrenuti prema njemu i dopustite mu da uđe u vas. Na erotskoj ivici Kako da ovo kažemo, a da nas ne shvatite pogrešno — jednostavno lezite na leđa i dignite noge u vis! Novogodi šnja večera Muškarac se udobno smesti, raširi noge, a ona mu sedne u krilo. Idealna je za buđenje, posebno što dame baš i ne vole ujutro da se ljube i da ih gledate u lice, pošto su iz nekog ne baš sasvim jasnog razloga ubeđene da tako raščupane nisu u svom najboljem izdanju. Neka vaša guza malo viri izvan ivice stola, a on neka se čvrsto osloni na svoje noge, dok vaše idu preko njegovih ramena. Uspravna Ova prilagodljiva poza namenjena je onima koji su van totalne kontrole i ne mogu da se odupru žudnji za seksom na brzaka. Lotos Lotos je poza u kojoj su partneri okrenuti jedan prema drugom, noge su im isprepletene i žena sjedi muškarcu u krilu. Voda koja pada između vas dotadno uzbuđuje. U današnje vrijeme naglasak se sve više stavlja na raznovrsnost u vođenju ljubavi, ali to bi trebala biti raznovrsnost u kojoj uživate. On sedi na njoj tako što se naslanja na ruke a noge su mu savijene.

[Upoznavanje djevojaka iz bih|Honorarni posao dubrovnik|Besplatno gledanje seksa]






Oznake: 9, POZA, u, seksu, koje, morate, isprobati

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.