Liga naroda

nedjelja, 06.11.2005.

ANTI FA FEST

Za one koji još to ne znaju subotu 12.11. održat će se po drugi put protest protiv nasilja u gradu Puli. Svi se sijećaju mirnohoda tisuću ljudi kroz centar grada kao reakcije na nasilje skinsa održanog prije gotovo godinu dana kada je pulska javnost jasno iskazala svoje mišljenje. Mirnohod kojeg su organizirali Udruge iz Rojca za Pulu bez nasilja digao je Pulu na noge pod krilaticom NE NASILJU-NE FAŠIZMU.

Ove godine će se održati također svojevrsni protest protiv nasilja, nadopunjen različitim sadržajima kao što su govori i koncertne izvedbe mnogih bendova. ANTI FA FEST ove godine pružiti će priliku svima zainteresiranima da javno djeluju i propagiraju svoje svjetonazore i vrijednosti.

Ovim putem pozivam sve blogere iz Pule, okolice Pule i naravno one koji su u mogućnosti da dođu, da sudjeluju u ovom društvenom događaju, protestu protiv nasilja i fašizma.

Grupa mladih i ja odlučili smo da ćemo na protest izaći s transparentima na tematiku neoliberalizma i nasilja koji taj istem vrši nad ljudima diljem svijeta.
Pomislih na ove poruke, ali me zanima vaše mišljenje! Koja je najbolja, koja najprovokativnija?... ako imate kakve ideje, iznesite ih, pomoć nam je uvijek dobrodošla

Neoliberalizam je nasilje današnjice
Neoliberalizam nasilje danas… a sutra?
Neoliberalizam prijeti našem sutra
Korporacijama vlast, narodu batina


još jednom pozivam sve da prisustvuju!

Vaš freedomfighter

- 20:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #