angel_deica_258 <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

četvrtak, 14.08.2008.

Post iz dosade

Ne znam šta da radim pa pišem post.Tko zna kad ću ponovno napisat post. Dobila sam Sims2 imam sve ali samo mi Nightlife radi i sestra mi to nastop igra i danas mi dolazi rođak pa neću moći doći do kompjutera.Igrica je dobra samo se sporo učitava.

Bok!

- 14:23 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.08.2008.

Novi blog!!!

Ja i moja prijateljica smo napravile blog.
Ovo je adresa klikni.
A ovo je njen blog klikni
Pa otiđite i komajte vraćamo kometare.

- 18:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.08.2008.

Moj dizajn

Ako netko hoće može skinuti dizajn.
Image Hosted by ImageShack.us

uzmi dizajn

Ako ste uzeli dizajn javite.

- 15:08 - Komentari (6) - Isprintaj - #

srijeda, 06.08.2008.

Lenny Kravitz u 15 točaka!

Veliku pop-rock zvijezdu i izvođača koji svojim glasom,svirkom & izgledom mami uzdahe ženske,a bogami i muške publike, imat ćete priliku vidjeti & čuti u zadarskoj dvorani "Jazine Open Air" 6.kolovoza!
Photobucket

1.Djetinjstvo
Pravo ime mu je Leonard Albert Kravitz.Rođen je 26. svibnja 1964.godine.Počeo je svirat bubnjeve kao trogodišnjak,koristeći mamine lonce i posuđe.Dvije godine kasnije naveliko je svirao prave bubnjeve,a počeo je proučavati i gitaru.Kasnije je naučio svirati i klavir.Pjevao je tri godine u kalifornijskom dječačkom zboru, s kojim je nastupio i u Metropolitan Operi.Roditelji su mu se družili s legendama jazz glazbe,kao što su Duke Ellington,Sarah Vaughan,Count Basie i Miles Davis.

2.Teen godine
Išao je u "Beverly Hills" srednju školu, u koju su išli i Angelina Jolie,Nicholas Cage i David Schwimmer.Zanemario je školu zbog glazbe, što je razbjesnilo njegove roditelje, pa je pobjegao od kuće.Imao je tada 15godina i spavao je u automobilu frenda,samo da bi mogao svirati.Ispiran stilom Davida Bowieja uzeo je umjetničko ime Romeo Blue,ispeglao kosu,furao olovku za oči,maskaru i plave kontakne leće, i počeo nastupat.

3.Stiže roda
Sa svojom djevojkom Lisom Bonet,glumicom iz čuvene serije "Cosby Show",vjenčao se 1987.godine,a godinu dana kasnije dobili su kćer Zoe Isabellu.Napisao je pjesmu "Justify My Love" za Madonnu - tada se razišao sa suprugom Lisom, prepostavlja se zbog tračeva da se spetljao s popularnom pjevačicom.Lenny je to demantirao.

4.Talent & suradnja
Autor je pjesme "God Gave Me Everything" zajedno s Mickom Jaggerom, a pojavljuje se i na Jaggerovu albumu "Goddess in the Doorway", kao i u filmu "Being Mick". Napisao je autobiografsku pjesmu "Bank Robber Man", pošto su ga,dok se vraćao s treniga,policajci uhvatili,pomješavši ga s kriminalcem za kojem su tragali.S Michaelom Jacksonom snimio je pjesmu "Another Day",a iskustvo iz studija naziva "najboljim u životu" i dodaje da je Michael "glazbeni genij,profesionalac i pravi ljepotan".

5.Slučajnost
Spot za pjesmu "Dig" trebao je snimiti na vrhu tornja "blizanaca" 12.9.2001.,ali je . iz razumljivih razloga - to učinjeno u Miamiju.

6.Gostovanje
Pojavio se u epizodi serije The Simpsons "How I Spent My Summer Vacation.

7.Reklama
Sa Sarah Jessicom Parker snimio je seriju reklama za tvrtku "Gap" u kojim on prži na gitari,a Sarah se giba u ritmu glazbe.

8.Mirotvorac
Početkom 2003. objavio je pjesmu "We Want Peace", koja je njegov protest protiv vojne intervencije u Iraku.

9.Ljubav
Krajem 2004.godine hodao je sa superzvijezdom Nicole Kidman i posvetio joj veliki hit "Lady".Rastali su se godinu dana kasnije.Zabavljao se i s pjevačicom Vanessom Paradis i Natalie Imbruglion,kao i manekenkom Andrianom Limom.Nedavno je izjavio da već dvije godine živi bez seksa i da je to svjesna žrtva,jer želi pronaći svaršenu patnericu i zaljubiti se.

10.LIfestayle
Zakleti je vegetarijanac i protivnik ubijanju životinja.Na pitanje zbog čega nosi krzno odgovorio je da ga je nasjedio od svoje bake koja je bila Cherokee Indijanka,a da novo nije kupio.
Photobucket
11.Biznis
Nedavno je osnovao tvrtku "Kravitz Design",koja se bavi dizajnom namještaja i prostorija - najčesšće stanova, ali je dizajnirao i luster za čuvenu tvrtku "Swarovski".

12.Humanost
Lenny je OK s presjednikom Brazila: nakon jednog posjeta toj zemlji, poklonio je svoju 50.000 vrijednu gitaru Fondu za pomoć gladnoj djeci.

13.Planovi
Ove godine očekuje se još jedan njegov album "Funk", o kojem se priča da je projekt njegova života i da ga Lenny priprema još od 1997.godine.

14.Fanovi
Dio njegove ovogodišnje turneje, u kojem promovira album "Time for a Love Revolution" zove se "Get on the Bus". U svakom mjestu u kojem se zaustave,Lenny i ekipa pokupe po jednog fana koji nastavlja turneju s njima.

15.Moto
Jedno prilikom izjavio je da se više ideficirao sa ženama,nego s muškarcima:"Prepostavljam da mi je razvijenija ženska strana ličnosti od muške".Možda zato toliko voli nositi nakit.
Photobucket

- 11:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 05.08.2008.

Novi dizajn

Stavila sam si novi dizajn.Već zadnjih par dana si tražim dizajn i odluka je pala na ovaj.
E napravi sam si banner pa evo:
Image Hosted by ImageShack.us



Sutra je koncert Lennya Kravitza u Zadru,a ja nemogu ići jer imam 12,5headbangheadbangheadbangburninmadburninmadburninmad...
U Bravu ima o njemu pa ću sutra napisat o njemu...
Bok!!!

- 18:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 01.08.2008.

Emo

Jučer sam malo surfala internetom i išla sam na emo.I vidila sam kako pišu da su emo ljudi retadirani i tako...
Evo vam nešto o emo iz BRAVA.

EMO! ŠTO JE TO? BRAVO ĆE VAM OTKRITI!
Riječ Emo je izvedena od Emotional Hardcore ili Emocore - i ondnosi se na glazbu!Emo pjesme često govore o samosažaljenju i depresiji.Za razliku od punk glazbe,koja uglavnom kritizira društvo i političke stavove,Emo pjesme govore o osjećajima i osobnim problemima.Neki od najpoznatijih Emo bendova su Panic! At The Disco,Fall Out Boy ili My Chemical Romance.Emo je za kratko vrijeme postao pravi trend - čak i više: Lifestyle! Ne samo da je u modi slušanje sjetne Emo glazbe, već je postalo i in osjećati se tako - i odjevati se u tome stilu...



KAKO SE ODJENUTI U EMO STILU?
Osnovno
Emo fanovi bojaju kosu u crno! Često imaju šarene pramenove, koji su duži i vragolasto padaju na oči.Točke,pruge ili karirani uzorak neophodni su detalji na majicama. Što tamnije,to bolje! Nose i karirane kravate uz prsluk ili pulover na pruge,tenisice kao što su starke,Jack Purcell itd.!

Najpoznatijem emo boy tj.Alexu Evansu 30.7. bio je 18.rođendan
Photobucket

- 11:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.