Jelena karleusa dopisivanje svada - Zagreb

nedjelja , 16.12.2018.

NAJČITANIJE:










Dating Site: Jelena karleusa dopisivanje svada






Neki horoskopski znakovi su više agresivni i na otvoren način iskazuju svoju ljutnju i bes, imaju prgav jezik, odmah reaguju i bez razmišljanja se upuštaju u svađu. Svoju nervozu leči slušajući glasnu muziku. Sa druge strane, vazdušni znakovi se trude da izbegnu svađe i kompromisima i diplomatijom rešiti nesuglasice, a vodeni gomilaju bes u sebi i skrivaju svoju ljutnju. Skuplja gnev u sebi, a leči se odlascima u kafanu i teretanu.



jelena karleusa dopisivanje svada

Vladar Mars ga čini nestrpljivim i agresivnim, međutim kako se brzo naljuti, još brže i oprosti. Kada se iznervira potpuno je nepredvidiv; ono što je sigurno je da kada jednom iznese svoj stav, ne menja ga, ali je istovremeno moguće da hladnokrvno kaže sve što misli bez želje za svađom ili da porazbija sve oko sebe od besa — da psuje, viče i lomi predmete po kući.



jelena karleusa dopisivanje svada

NAJČITANIJE: - Lav reaguje odmah i pobija sve argumentima.



jelena karleusa dopisivanje svada



JELENA KARLEUSA [feat. Teca]
Nema napade besa i panike, ali ako je iznerviran, uzvratiće protivniku birajući prave reči u želji da ga nadmudri, ali će prethodno proceniti situaciju kako bi bio siguran da svađa neće naškoditi njegovom interesu. Istina je da niko nema takve živce kao što ima Bik, ali kada se jednom iznervira, nije ni malo ugodno biti u njegovoj blizini. On se brine i razmišlja zašto se iznervirao i šta je bio uzrok tome, ali retko ima izlive besa. Lav reaguje odmah i pobija sve argumentima. Zbog toga se svima savetuje da ne prekorače prag njegovog strpljenja, a ako to i učine, da trče koliko ih noge nose. Sa druge strane, vazdušni znakovi se trude da izbegnu svađe i kompromisima i diplomatijom rešiti nesuglasice, a vodeni gomilaju bes u sebi i skrivaju svoju ljutnju. U stanju je da se razbesni i zbog najmanje sitnice, a svaku uvredu doživljava kao napad na vlastiti ego. Neki drugi su smireniji, promišljeniji i ne ulaze tako lako u sukobe. Stalno menja raspoloženje i ne zna šta želi, ali zna šta ne želi. Devica se smatra najsmirenijim znakom Zodijaka.

[Phone data upoznavanje najnovije zenske fotografije|Hook up roku stick|Seks vo zivo]






Oznake: NAJČITANIJE:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.