Mali oglasi nova gradiška - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 31.12.2018.

Nova-gradiska.www.datingvr.ru










Click here: Mali oglasi nova gradiška






Odlično leti i ponaša se u zraku. Prodajem samo zato sto sam presao na noviji model pa me zamjene ne zanimaju. Dron je u dobrom stanju.



mali oglasi nova gradiška

Sva 4 motora elise su zamijenjena novima. Ima dosta velik domet i to je zadnji dron koji je rađen prije FDA ograničenja 1000 m visina ,2000 m daljina.



mali oglasi nova gradiška

Nova-gradiska.www.datingvr.ru - Sa desne strane možete suziti izbor oglasa te odabrati željenu kategoriju. Sva 4 motora elise su zamijenjena novima.



mali oglasi nova gradiška

Prodajem DJI Phantom 2 sa 3 baterije, na njemu je Zenmuse H3-3 D gimbal RX- LCD 5802 display ,FPV prijenos. Sva 4 motora elise su zamijenjena novima. Dron je u dobrom stanju. Ima dosta velik domet i to je zadnji dron koji je rađen prije FDA ograničenja 1000 m visina ,2000 m daljina. Odlično leti i ponaša se u zraku. Prodajem samo zato sto sam presao na noviji model pa me zamjene ne zanimaju. Cijena je 3500 kn. Dostava je u cijeni. Zvati na 095 5812533 AKCIJAA!! Za početak srpnja za Vas sam izdvojila nekoliko genijalnih proizvoda po akcijskim cijenama i da stvar bude bolja odmah su dostupne...



ASB EXPAN D.O.O. Bihać
Upoznavanje preko interneta je sve popularnije iz razloga što je sve pojednostavljeno, brzo, lako i jamči potpunu anonimnost i diskreciju. Iz jednostavnog razloga što svakim danom sve više i više raste broj internet korisnika u Hrvatskoj koristeći ga u različite svrhe, pa tako i za upoznavanje, druženje, muvanje, sex... Regionalni pregled oglasa po gradovima vam omogućava brzu provjeru što se prodaje, a što kupuje u vašem gradu. Cijena je 3500 kn. Što se tiče interneta Hrvatska je napokon u koraku s Europom! Sa desne strane možete suziti izbor oglasa te odabrati željenu kategoriju. Zvati na 095 5812533 AKCIJAA!!

[Kako zaraditi pare za jedan dan|Dopisivanja balkan|Seksi stare babe]






Oznake: Nova-gradiska.www.datingvr.ru

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.