Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski, nestvarno... - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 24.12.2018.

Dodirni Me










Click here: Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski, nestvarno...






Može se desiti da budeš povredjen pri tolikoj otvorenosti. Ne moras da izdvojis, ti pisi a ja cu izdvojiti ono sto nisam pokusao nikada... Dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno i najlepse kad je prestani okreni se i nestani.



 Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski, nestvarno...

Gledam te nekim drugim ocima upravo onako kako ne treba u tebi je Vojvodina zaspala sto izvora, nigde obala. Postajem sigurna da sam zaljubljena na sledeci nacin: Setam se sa deckom.. Dobro, sad, i ja preterah...



 Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski, nestvarno...

Dodirni Me - Mogu to da osetim i u mnogim drugim situacijama...



 Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski, nestvarno...

Hrvatska predsednica otputovala je u Sloveniju kako bi prisustvovala proslavi dana nezavisnosti, a na Tviteru kruži fotografija njenog prisnog susreta sa Pahorom. Pahor je Kolindu dočekao na Kongresnom trgu u centru Ljubljane uz vojne počasti, a prilikom susreta umalo se nisu poljubili u usta. Zbog ovog prisnog zagrljaja slovenački novinari iz prozivaju po Tviteru. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.



Dodirni me - Galija
Pokusajte to sto stvarnije da docarate... Ne moras da izdvojis, ti pisi a ja cu izdvojiti ono sto nisam pokusao nikada... Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Videla sam mnoge zalaske sunca, ovaj je bio nekako totalno drugačiji... Osecam nesto cudno u vazduhu Ceo svet na jednom jastuku Na postelji od punog meseca Nikom se ovde nespava. Osecam nesto cudno u vazduhu ceo svet na jednom jastuku na postelji od punog meseca nikom se ovde ne spava.

[Ljetne frizure|Kako prepoznati veliku sudbinsku ljubav|Ljubavni kontakti.mk]






Oznake: Dodirni, me, lyrics

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.