Promocija youtube videa i kanala? - Lijepe djevojke

petak , 18.01.2019.

Prikažite svoj oglas na servisu YouTube










Click here: Promocija youtube videa i kanala?






Da biste zarađivali od videa koji postavljate na YouTubeu, vaš video mora u potpunosti da bude originalno delo. YouTube je više od platforme za distribuciju video sadržaja, on je ujedno i druga po veličini svjetska tražilica, odmah iza Googlea. Takođe, vrlo često mnogo bolje prolaze amaterska videa čak se namerno prave tako da izgledaju amaterski nego ona iza kojih stoji profesionalna proizvodnja. Možete koristiti razne kanale za objave videa kako bi poboljšali preglede.



Promocija youtube videa i kanala?

Slijedeći korak softvera je da izlista sve tekstove na temu ključnih riječi te mi ih da na uvid. Provizija je jako visoka, čak 75% te se dobrano isplati promovirati ovaj proizvod a pogotovo što se tiče YouTube-a. Uvijek se trudim što bolje urediti video, naučiti nove trikove i pružiti gledateljima kvalitetan video zapis. Pre nego što počnete, potrebno je da uradite malo istraživanje ključnih reči.



Promocija youtube videa i kanala?

YouTube-registracija-otvaranje korisničkog računa - Da biste došli do ovog nivoa, neophodno je da dokažete svima da umete da pravite video-klipove koji privlače publiku. Od kako je u novembru proširen na sve kanale sa preko 10 000 pratilaca, primetno je da su njegov potencijal mnogo više koristili YT influenseri nego brendovi, naročito kada je domaća scena u pitanju.



Promocija youtube videa i kanala?

Kao sto sam naslov kaze rjec je o zaradi novca preko youtuba. Nisam dosao ovde da napisem magicne rjeci skojima mozete zaradjivat na youtubeu, nego cisto da podjelim s vama ono sto sam saznao o youtube partnership programu. Nadam se da ce ovo biti inspiracija onima koji imaju ideja a nemaju volje da naprave youtube kanal i prave video tutorijale, show ili sta vec Ono sto sam saznao jest da ako zelite bit youtube partner, morate ispunjavati neke uvjete, a to su: -video snimke moraju biti originalne nesmiju biti kopije s drugih kanala -bez scena nasilja, prostih rjeci... Koliki se tu novac vrti dovoljno je pokazati na primjerima nekih youtubera koji su vec youtube partneri. Postoji stranica za detaljno pracenje youtube kanala pa pogledajte u najgorem slucaju, uzimajuci 2. Ako imate sto ponuditi na youtubu, valja pokusati, jer ako je to sto radite zanimljivo ili korisno nije nikakav fazon da imate i preko 1mil viewsa na mjesec i 100k subscribera. Postoji mnogo ljudi koji zive od tog, npr soldieknowsbest, chrisperillo, nigahiga, gradualreport, jucystar, timothydelaghetto, moze se nabrajati do sutra. I svi oni, neko vise neko manje zaradjuju zahvaljujuci youtubeu toliko da se nebave nicim drugim, to im je primarni i jedini posao. Poštovani Trenutno je u hrvatskoj nemoguče zarađivati na youtube-u. Evo jednog članka: Google u zadnje vrijeme sve više iznenađuje, prvo sa redizajniranim Google Plusom, a sada i sa novim mogućnostima na YouTubeu. YouTube partnerski program je prvenstveno bio namjenjen za kreatore popularnog sadržaja. Međutim , od sada je program otvoren za sve kreatore različitog sadržaja. Da biste postali YouTube partner morate posjedovati account, kao i da je makar jedan od vaših videa doživio uspjeh. YouTube Partner Program će vam omogućiti sredstva i mogućnosti da poboljšate svoje vještine, kao i da stvorite veću poplularnost, a samim tim i više novca. Za sada je YouTube Partner Program dostupan samo u 20 zemalja: Argentina, Australija, Brazil, Kanada, Kolumbija, Češka, Francuska, Njemačka, Irska, Izrael, Japan, Meksiko, Holandija, Novi Zeland, Poljska, Juznoafrička Republika, Španija, Švedska, Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države.



LUNA - Tekila Limun i So - Promocija - (Tv DM SAT 2013)
To može biti snimanje reklamnih TV i radio spotova, slikanje za bilborde, gostovanja u prodavnicama, turneje po gradovima gde biste promovisali brend. Pogledajmo što su radili naši veliki dečki , , , te vrlo ozbiljno i respektabilno poslovno carstvo. Možete objavljivati jedan novi video nedeljno ili mesečno, Moj savet je da napravite seriju videa ili da napravite jedan duži video kojeg možete iseći na nekoliko manjih sa određenom dužinom. Ipak, u obzir treba uzeti cijelu marketinšku strategiju kako bi plasirali video sadržaj upravo onim korisnicima koji ga žele vidjeti. Čemu služi i kome je namenjen? Naslovi koji koji počinju sa kako da, ili imaju naziv zanimljivosti, alarm kao informaciju, ili obećanje su uvek najefikasniji. Imate mogućnost da video gledate na telefonu, laptopu ili tabletu sa bilo koje destinacije na svetu. Crowdfunding Jedan od interesantnijih načina finansiranja je da od fanova zatražite određeni iznos kako biste mogli da sprovedete neku ideju u delo. U području plesa je bilo potrebno paziti na montažu prilikom određenih plesnih koraka, koji su koreografska tajna, rasvjetu i kostime. Iz perspektive brenda ili influensera, ovo je prostor koji najviše podseća na Facebook Page.

[Ona trazi njega ns|Vruci oglasi sa slikom|Kako Osvojiti Curu]






Oznake: luna, &, telo:, mi, Gori, promocija, tv, dm, sat, 2017

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.