Kuca na zgradi - Susretit će se u sredini

petak , 21.12.2018.

Saglasnost za izvođenje radova (nadogradnje) u stambenoj zgradi










Click here: Kuca na zgradi






Nema potrebe da građanin sam podnosi zahtev za uknjižbu, već to radi bez ikakvih troškova nadležni organ za ozakonjenje kad rešenje o ozakonjenju postane pravosnažno. A radnici koji bi trebali popraviti krov moraju kroz prozor.



kuca na zgradi

Za boravak od 10 dana jedan dan gratis. Poslovni prostor je izdat na pet godina i budući vlasnik mora da preuzme ugovorne obaveze sa zakupcima i da nastavi da naplaćuje rentu za sebe. Početkom devedesetih godina, kao novinar i urednik u Televiziji Crne Gore, bio je simbol ratnohuškačkog novinarstva.



kuca na zgradi

Nesvakidašnji prizor u Zenici, kuća na zgradi - Stan je udaljen od mora i od centra grada oko 500... A onda je XXI širom ušetao na naše prostore.



kuca na zgradi

Specijalna ponuda Za boravak od 10 dana jedan dan gratis. Opis smeštaja Apartmani se nalaze u strogom centru Vrnjačke Banje odmah do pošte i glavnog šetališta. U ponudi su dva apaartmana. Apartman broj 1 ima površinu od 62 kvadrata. Poseduje odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. Namenjen je za boravak do 5 osoba. Opremljen je klima uređajem i Internetom. Apartman broj 2 je tipa studio. Površina studia je 32 kvadratna metara. Namenjen je za boravak 2 odrasle osobe. Za boravak od 10 dana jedan dan gratis.



0:> A<> A03@048;8 :C[C A2>X8< @C:0<0
Sanja Renić, vijećnica grada Zenice Foto: Dnevnik. Kako bi dobila izjavu od vlasnika kuće, ekipa Provjerenog Sefetu je pozvonila na portafon. Srpska kuća biće sjedište institucija i organizacija koje su osnovane radi očuvanja kulturnog i nacionalnog identiteta srpskog naroda. Prošlo je osam godina, a srušilo se samo povjerenje u sustav. Naravno, ovdje nema mjesta za pobrojati i sve one druge velikane i veličine, koji su tisuću ljeta sve činili za dobrobit srpskog naroda, bilo u matici, bilo u Crnoj Gori.

[FREE Chat widget|Oglasi masaza obrenovac|Klovn ubica me pozvao jbt]






Oznake: Nesvakidašnji, prizor, u, Zenici, kuća, naš, zgradi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.