lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


LEPTIR
Simbol koji krscane podsjeca na Kristov otkup ljudskih grijeha i uskrsnuce. Za mnoge pagane, njegovo mitsko znacenej povezano je s dusom pokojnika u potrazi za reinkarnacijom. Postoji i novo znacenje koje se pojavljuje i u novom filmu, Butterfly effect koje kaze: „Postoji teorija prema kojoj ako jedan leptir zamahne krilima recimo, u Kini, zbog promjene u zraku to mkoze izazvati oluju u Kanadi mjesec dana kasnije.“ Ako je tako, zamislite moc vlastitih i tudih ideja da se poboljsa kvaliteta zivota!

Free Counters
Free Counters


Free Music

Free Music



Free Music


Velika ljubav proizlazi iz velikog poznavanja voljene osobe, a ako je malo poznaješ, malo ćeš je ili je uopće nećeš moći voljeti.
Leonardo da Vinci

Kad nas ljube, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine. A kad nas ne ljube, ne opraštaju nam ništa, čak ni naše vrline.
H. de Balzac


Nada je jedan od onih lijekova koji uopće ne liječe već samo produžavaju patnju.
A. J. Cronin


Opraštanje ne mijenja prošlost, ali obogaćuje budućnost.
Paul Boese


Ne postoji toliko dobra krinka koja će duže vrijeme skrivati ljubav ako postoji, ili je glumiti ondje gdje je nema.
La Rochefoucauld

četvrtak, 29.06.2006.

Stepka

Evo sve vas sigurno zanima kaj znači stepka!E pa stepka vam nema neko posebno značenje.To je fora koje su izmislile moja kuma i šogorica(PEPE)
Pa tak je to fora koja je mene potakla da nazovem blog ŽIVOT JEDNE STEPKE i sebe STEPKOM!
Dragi moji ovih dana tražim odgovore na neka životna pitanja.Npr. ZAŠTO LJUDI VOLE IZMIŠLJATI?
ZAŠTO ONDA KAD JE SVE LIJEPO MORA NEŠTO IZMISLIT I SVE UPROPASTIT?Sigurno sad niš ne kužite i pitate se sad kaj sad ova opet brije.E pa to vam ima vezes jednim čovjekom (ak se može tak nazvat) GLUPKOM od kojega se ja pokušavam odviknut već duuuuuuuuugoooooooooooo,ali nikak ne uspijevam,užasić!!!Nakon mog puta u Poljsku nismo progovrili ni riječi,sad on opet pokušava nekaj,ali me živcira to kaj je on ko baba i poslije svi znaju sve u detalje i svaki put to sve predstavlja ko da ga ja oću silovat ili nekaj tak!Užasno sam ljuta na njega i rekla sam mu da ne želim razgovarat više s njim,ali on uvijek nađe neki način da ja popustim,jučer sam jedva se odprla tomu,odlučila sam biti uporna i ne popustiti mu samo tak.Mora mi se prije svega dobro i pošteno ispričati,a onda mi obećati neke stvari tek onda se možemo razgovarati.Iako mi je teško i jako patim zbog njega pokušavam čim manje se opterečivati njime,ali čim više ja to pokušavam to mi vše to ne uspijeva.Tak da je to katastrofa!Sve mi je užas!!!
Od sutra kod nas počinje proslava povodom 10. obljetnice našeg ansambla pa tak da svaki dan imamo razno-razne akcije čišćenja i probe.U subotu su kod nas Gazde,a u nedjelju Sjaj.s pozivam da dođete i zabavite se!!!Pusek!!!kisskisskiss

| &hearts .BuTeRfLy. &hearts 6| &hearts .PrInT. &hearts| #|

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.