leo news

11.07.2005., ponedjeljak

Dobro jutro,meštri!

Split. Probudio sam se mokar. Vikend u Komiži kod punice i posjet ženinim apartmanima me je dotukao. Sve što je uloženo u izgradnju ta dva apartmana nakon provjere vode u instalacijama, kao da je otišlo u kanalizaciju i kroz plafon puničin. Šok, pojavom vode iz kupatila i kužine na plafonima donjeg stana , dotukao je "moje " investitore. Prvi i osnovni zaključak je bio, meštar Boro se pokakao na svoj posao. A, TAKO JE DOBRO KRENULO...Svi su se divili nadogradnji. Novoj kuverti , terasi, prostoru lijepo sređenom. Investicija je pokazivala svoju opravdanost. A, sad je sve upitno...Meštri na jednoj strani, moji investitori na drugoj strani ;ukopani, puni teških riječi ,spremni za konačan međusobni obračun. I bilo bi tako, ni "puj amo- ni puj tamo" po komiški da nije nas "glupih merhametli, kompromisnih Bosanaca-Sarajlija.
Punicu sam pomakao u ropotarnicu, svoju Komišku sklonio u stranu, njenog sina Drkađijeva poslao po pivo, a glavnom meštru ponudio da spasi obraz. Jer ,ni lako u malo misto-kako kažu tamo na škoju kad ti svežu zvono.- Ne znaš, nisi za meštar, koji te ku.ac dovede na škoj, jer da si tamo ( u Zagrebu) valja, ne bi doša ovdje prodavati pamet...Svjestan promašaja, boss je poslao meštre i ubacio pravog igrača, pravog meštra-domaćeg. Rezultat, banje prokopane, cijevi izmjenjene, nove pločice spremne za zamjenu...Sve, spremno za novi test.
Pred nama je još jedna noć iščekivanja, nadanja da će sve biti spremno za najavljene goste. E, meštri naši, zlatne ruke mamine, uvjerite nas da smo u "svakom pogledu s novim danom napredovali"...

- 16:24 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
leo news-vijesti-bectI/I-izvješća-haberi
tjedne
Leo news
Leo news, nekad ratne zidne novine svakodnevno objavljivane u Sarajevu od 92-95. napretkom tehnologije, zamijenit će ove elektronske ,Splitsko -Sarajevske.
Idemo dalje.
U svijetlu i bolju budućnost