leonella

srijeda, 09.08.2006.

+ update

Jedan posve bezvezan post


LJudi, jel se meni cini ili je nekako zaladilo???? Ebate, ima dvi veceri ja se dekom pokrivam. Pa jeli to normalno na pocetku osmog miseca??? Sta se dogada sa ovom klimom????
Jucer ajd koliko toliko lip dan, a sinoc kisa iz neba i iz zemlje. Za nevirovat. Onda mi je cak palo na pamet, prosle godine sam bas u ovo doba, tocnije 12.-14.08. bila u Tucepima na vikend ljetovanju i vrime je bilo ka i sada. Po danu ludilo vruce da ne mozes stati, a navecer bi okrenija pljusak ka da je 12 misec. Uzas jedan. Tako da smo prvu vecer se odma rastuzili i rekli: A je nam lipo pocea vikend, odma kisa, mozemo se isti tren spakirat i ic doma. Onda kad je sutradan ujutro osvanija suncan dan bilo nam je lakse. Cini mi se da se opet to isto vrime ponavlja.
Da, i za samu Veliku Gospu, bila sam u Sinju, slusala misu, kad odjednom paf...pljusak.....Sicam se da mi je bilo hladno,a jakete ostale u autu. Cim smo se docepali auta (necu vam govorit da smo jedva dosli do auta kolika je to poplava bila a mi u slapicama) navukla sam jaketu i pravac na selo. A kad sam vidila kucu, samo sam se pozdravila sa rodbinom i pravac u krevet. Smrzla sam se ka p....Jesam.
Zato ove godine nosim duplu robu, i obucu i duge rukave. Ko zna sta ce bit gori. Inace je uvik navecer hladno, zato se ja i pripremim na vrime.
Bas mi je sad palo na pamet, prije dvi godine sam bila u Sinju, na Gospin zezen (vecer prije Velike Gospe), ono ludovalo se u gradu, od kafica do kafica. Kao obicaj je tu noc cilu noc lampat, i uopce ne ic doma, nego odma ujutro iz kafica produzit na misu (meni se cini kao da sva ta mladost ustvari dodje gore da se izopija, lampa cilu noc, i onda se ujutro trizne i ne vide ni m od mise. tako sam ja to lito bila ka opatica kad sam ujutro isla slusat misu. Necu vam govorit da su mi se svi smijali. AL ja sam znala zasto sam dosla. MOgu izac vani, al zelim se pomoliti u crkvi i poslusati misu).
Reko, ko ce to izdrzat, al probat cemo. Sredile se mi i otisle vani, a ja lipo u auto strpala jaketu. Kad su me vidile ove rodice i te prije, kao sta ce ti jaketa, jesi ti luda, pa osmi misec je bla bla bla... Ajde, sve je bilo super, plesali, setali.... dok nije doslo nekih 6 sati i dok nas nisu potirali iz kafica. Izadjemo iz kafica, kad vani blago receno smrzotina. Ja do auta, uzemem jaketu i pravim se vazna. Znate kako su me samo gledale te moje eli.... onda sam ih pitala, jesam li sad luda sta sam ponila jaketu, a ppizde jedne?????
Zato, poruka svima koji idu u Sinj, bilo pjeske, bilo autom, bilo vani...ma bilo s kojim razlogom, ponesite dugu robu... Gore je inace uvik hladnije nego u Splitu. Pripemite se dobro. Nemojte da vas ista iznenadi.


Ja jos uvik ne znam kad cu u Sinj, i kako cu u Sinj. Trebala sam za vikend poc u Zadar kod prijateljice, al njoj izgleda dolazi neka rodbina (Leni nisi jedina koja je zivcana zbog dolaska rodbine) pa nista od toga, nebi imala di spavati, a prija je nabrijana sve u sesnaest zbog njihovog dolaska jer ih nikako ne moze smisliti. Necu ni govorit, da se dogovaramo da ja dodjem ima vec pola godine i nikako da se sve stvare poklope. E onda neman love, e onda ne mogu jer sam bolesna, e onda ne mogu jer radim.... I sad kad ja konacno mogu, ona ne moze. Pa jel to za coviku plakat. Nego sta je. Proc ce i lito, ona ce se vratiti u Split i sta onda???? A iskreno receno, zimi mi se neda ic u Zadar, sta cu onda je tamo sve prazno i pusto.
Cekam danas da mi se javi, pa cu vidit jos sta ce od svega bit.

Jos uvik se niko nista ne javlja iz banke, sve mi se vise cini da su oni vec uzeli nekoga, al dobro, cekat cu!!!!


JUtrosnji post je bas nekako cili bezvezan, a??? Jel tako??? Morala sam nesto napisat, cak sam sinoc skontala da moram nesto napisat, al jutros se ne sicam o cemu sam ja to kontala...
Eto, ako vam se cita, citajte, ako ne nista.

Iris- Erin hahahah nasmija me tvoj komentar u proslom postu. Zar ti stvarno mislis da bi moj dragi isa pjeske u Sinj????? hahahahahahahahahah
Spomenila sam mu bila taj Sinj i samu Veliku Gospu, a on me onako sav pristrasen i u cudu samo upita: Sta, da idem pjeske, jesi ti luda?????
Pa nije on u tom filmu drago moje. Ja bi bez problema isla i pjeske, al neda mi se ic sama.



13:09 - Jutros me zove sefica i kaze dogovori se tamo sa kolegama i spoji vikend i utorak!!!Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... super.. sad je samo tribalo njih 4 malo obrlatit... NIje bilo tesko, odma su se svi slozili da nece doci u ponediljak. Ala gusta. 4 dana uzivancije... JJJJJJEEEEEEEEE Plesem po uredu ka luda... i jos svaki dan ranije idemo ca jer nam je vruce...ma super...



slusa se.....




myspacemyspacemyspace



- 08:21 - Komentari (9) - Isprintaj - #