Leona & Co.

petak, 29.04.2005.

SUUNCEEEEEEE!

Danas sam pujstija mamu da pava do poja devet sati pa sam ju onda pobjudila jej sam ogjadnila i puno sam zjedna bija jer je postajo vjuce pa je mama je majo posje nazvala tatu na posajo i tata joj je jekao da odemo vani jej je vani jepo i suncano pa sam ja bija pjesjetna sto cu otici sa mamom vani u sjetnju a vani je tako jepo i suncano i topjo i vluce i sad sam ja u svojim kojicima i mama me vozi i jepo mi je i jedva cjekam da mi dodje tata pa da se svi jepo sjecemo.... uf... uf... uf... uuuufffff.......... molam malo zjaka uzeti...... nego gdje sma staja... aha... znate moja mama uci za fajkutet pa sam odjucija da budem dobja po noci da mama moze fino uciti za fajkutet tako da bude odmojna ujutlo da kad bujde vani sunce i topjo da me mama moze voditi vjani u setnju i onda sam ajko sjetna jej je tada vani puno maje djece i onda ih ja gjedam i pjomatjam i puno onda sa njima pjicam i jazmjenjujem sa njima infojmacije koje ce mi dobjo doci da mogu fino zjezati mamu itatu kad nisu dobji pjema meni.... uuuuufffffff...... da zjaka uzmem..... a oni su uvjek dobji pjema meni nego za svaki sjucaj ako nece biti dobji pjema meni kad mi nedaju da papam cokojadu i keske i bojbone kad ja ocu a ne kad mi oni samo hoce dati i onda i ja mojim novim fjendovima pjuno pjicam da i oni mojaju zjezati svoju mamu i tatu i onda ce dobiti puno cokojade i bombone i keske i znate jos da mi je ona teta u djucanu u zgjadi dala ona maji mikic zejeni i tako sam ga pomjackaja da mi se majcica zamazaja ali nema veze jer moja mama ce to svje opjati i pojeglati i ona je jako dobja i puno ju vojim! Ajd bojk svima i uzivajte u ovom jepom i suncanom vjemenu!

- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.04.2005.

BUUUBAAAAGAAAAADAAAABUUUUU!

Prodze i ovaj vilkend! Mama je pujno ucila za danajsni ijspit a ja sam bila ojpet kod bajke i dede. Sad se vozim u trajvmanu i opet idem bajki i dedi da me cuvaju jer mama ide na ijspit. Znate, moj tata jadi i tek ga vijdim nejgde iza jenad... dva... tli... da... iza tli sata. Bojk svima!

- 11:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 19.04.2005.

Ovo sam morao napisati...

... jer ovo je iz mog iskustva...
"NE PLAŠITE SE NEPISMENIH... NE PLAŠITE SE PISMENIH...
PLAŠITE SE POLUPISMENIH!"

OVO JE MOJ PREDIZBORNI SLOGAN ZA OVE LOKALNE IZBORE!

- 12:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

BLJAK! KIŠA!

Evo ojpet mene. Znate, sad mi je dosao deda da me cuva jer mama moja ide majo ujciti na fakujtet pa ce posje doci moj tajo sa posla pa cemo se igjati dok ne dojde mama iz fajkuteta pa cemo se svi onda igjati. Bas steta stjo ne mogu vajni biti! Bas je vani rujžno. Pozdjav svima na bjogu i... cujemo se!

- 10:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 16.04.2005.

HM....HM.....

Moji su me joditeli dali baki i djedu da me voze kod pjabake u Bjelovaj... kao mama mora ujciti za fajkutet a tata isto nesto moja jaditi... moš misjiti... nisam ih ni htjeja pozdjaviti kad sam odjazija a oni su me stajno jubiji i mahaji... ma sumnivi su mi... sigujno ce jaditi majega bjacu... ili seku...

- 23:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 15.04.2005.

DOBLO JUTLO!

Joj kak sam se napavala... gle, sunčeko je vani.... MAAAMAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! MAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Idemo u šetnju... gle kak je lijepo vani.... Bok svima! Čujemo se!

- 09:47 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.04.2005.

Gotovo za danas!

Eto, uskoro prođe mojih osam mjeseci. Došli su mi bake i djedovi. Puno su pričali, pili su ono crno od čega rep raste, pa sokove i pivu, jeli keksove i neke smokije ali nisu smokiji jer su okrugli i malo su ljuti. I tako... ajd bok svima... laku noć!

- 22:49 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ROĐENDAN!

Danas mi je punih osam mjeseci! I mojoj frendici Leonardi je danas osam mjeseci. Pozdrav njezinoj mami i tati!

- 10:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Napravite ovo!

Otiđite u neki naš veliki trgovački lanac sa robom široke potrošnje, kad su najveće gužve. Pogledajte prije toga što se nudi na akciji, koja su sniženja... itd. Zatim potražite te proizvode koji se nude, stavite u kolica i tako dalje kupujte. Vjerujte, na blagajni će Vam naplititi veću cijenu nego što su naveli. Zato pazite na to. E sad kad se skupi neki iznos na kraju od nekih 500 Kn. Pitajte blagajnicu za te cijene koje su trebale biti manje a ona ih je naplatila više. (Napomena: Ne stavljajte robu u kolica) Ona će Vam nešto poćeti pričati da je u sistemu kod njih ta cijena, ovo i ono. Vi se lijepo zahvalite, ostavite robu na blagajni i mirno izađite iz trgovine! Koji gušt! Ne mogu Vam ništa jer ste Vi u pravu, a kupac je uvijek u pravu. Ovo je poruka i tim trgovinama da ne varaju nas potrošaće jer i mi imamo odgovor!

- 09:17 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 13.04.2005.

I tako je počelo...

Evo i mene!
Prođe eto i ovaj dan. Ja već spavam i sanjam svoju kašicu. Još sam mala pa ne znam sve što se to dešava oko mene.

- 00:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #