ponedjeljak, 17.04.2006.

Koja Slika

Maya-


Moja mama-


Lindsay-


Draco, prije nego što sam ga natjerala da se ošiša-


Moj brat, (ne)profesionalni nogometaš, John


Bolesna krava, koju čeka osveta-


I sad ja:


He he, jedan od rijetkih trenutaka kad učim

- 11:59 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Ovo je život jedne suvremene curke, koja je doslovce isčupana iz svojeg okoliša i dovezena na totalno nepoznati kontinent. Ovdje čitate o njzinom životu, uklapanju i neuklapanju i svemu ostalome što joj se sprdne, pa načrčka na papir.

Music Video Codes by VideoCure.com

Counter
Counter -tolko vas je došlo!(dolazite i dalje!)

LENNA VOX –TO BI BILA JA. JA SAM OPTIMISTIČNA OSOBA VEDRA DUHA.

VOLIM SE ZEZAT NA RAČUN PROFAČA I VOLIM SE UREĐIVAT.
JA SAM NA PETOJ GODINI KAO I MOJ DEČKO DRACO MALFOY.
VISOKA SAM I MRŠAVA. BAVIM SE MANEKENSTVOM.
JAKO VOLIM DRAGO KAMENJE, A POSEBNO RUBINE.
IMAM DUGU TAMNO SMEĐU KOSU I ZELENE OČI.
IMAM SOVU DELTU I BIJELU MAČKU PARASY.
OMILJENA AKTIVNOST MI JE KLIZANJE NA LEDU ŠTO MI ODLIČNO IDE. DRACO I JA OBAVEZNO IDEMO
TAMO SVAKI DAN I IGRAMO HOKEJ .
FRENDICE SU MI AMY, MAYA, MARY, J.J.,BUFFY, LINDSAY....
IGRAM METLOBOJ U SLITERINSKOM METLOBOJSKOM TIMU KAO VRATARICA.

MAYA COURAGE

-Na petoj godini.Ima dugu crveno-smeđu kosu, i šiške onako zavinute... Obožava metloboj i upala je na mjesto lovice iako se prijavila za vratara.
Naj predmet su; Čarobni napici (tu je stvarno odlicna), Obrana od mračnih sila i Preobrazba.
Roditelji su joj bezjaci i od kada je saznala da je vještica želi postati auror i pokušava postati animagus!Mrzi Voldermota, ali je nekim cudnim slucajem parsel-ust.

GREGORYC SAMES
- ON JE MOJ SUPER FREND IZ NYC-a .
ZGODAN JE I OPTIMIST!!! VOLI UČIT I METLOBOJ . UŽASNO JE SIMPA I SVIĐA MU SE JENN.

JENIFFER-ima dugu plavu kosu,do pola leđa; tamno smeđe oči, naj predmeti: Preobrazba,Obrana od Mračnih Sila,Čarolije, lovica u metlobojskoj ekipi; ima snježno-bijelu sovu Narsillu; najbolji frendovi:Harry,Hermiona,Ron, a i u dobrim sam odnosima s Dracom.Htjela bi biti auror....


MARY MATTHEWS

- Gryffindor. Ima dugu smeđu kosu i oči boje čokolade. Igra metloboj, ali nije dovoljno dobra da uđe u ekipu. Voli učiti, slična je Hermioni, ali za razliku od nje je imala 10 ČAS-ova sa O, a samo proricanje sudbine je imala I. Nije naporna, ali je dobra prijateljica. Patronus joj je u obliku jelena, a bauk u obliku dementora. Za ljubimca ima perzijsku mačku imenom Cassie. Naj predmet joj je obrana od mračnih sila, a najgori povijest magije i proricanje sudbine. Htjela bi biti auror. Tata joj je bezjak, a mama čarobnica. Hoda s Harryjem...

ASTRID COTTRELL-
[url=http://imageshack.us][/u]
Ravenclawka je, inače živi u Londonu,ali sad je u školi pa onda...
Inače, obožava životinje! I sama je animagus, a pretvara se u zamorca!
Jako voli slikati i crtati i doma, u Londonu ima svoj ateljer!

JOANNE JANKINS

-Nadimak joj je J.J., ima 14. g., 4.g. u Hogwartsu, iako Gryffindorka, nekim čudom je Parsel-ust. Obožava metloboj i na mjestu lovice je. Naj predmet joj je Obrana od mračnih sila, a super joj idu još i Napici i Preobrazba. Najgore joj je Proricanje sudbine. njen patronus je u obliku feniksa. Sviđa joj se Draco...

Amy Watson -Na 5.je godini, najdraži predmeti;Čarolije i Čarobni napici, a najdraži profesor Flitwick.Ima dugu crnu kosu prošaranu crvenkastim sjajem i plave tatine oči.Obožava piercinge i tetovaže, ima 3 piercinga (u pupku, na jeziku i nosu) i na ušima (na jednom 3,a na drugom 2). Ima starijeg brata Daniela koji je na 7. godini.


KEERA SMITH-

Na četvrtoj je godini. Gryffindorka. Ima dugu svijetlo smeđu kosu i tamne oći. Voli metloboj ali nije dobra da uđe u ekipu. Najbollji predmeti su joj obrana i aritmancija, najgori su joj napitci, proricanje i povjest magije. ima sovu Paradise i macu Hell.

Lisa Lovegood-
Na petoj je godini, Ravenclawka. Najbolje joj ide obrana od mračnih sila i preobrazba. Jako je talentirana. Ima feniksa Orlanda i mlađeg brata Seamusa. Tragačica je za metlobojsku ekipu. Nije čistokrvna. Kad odraste, želi biti profa u Hogwartsu(super, sad će mi djeca imat O bar iz jednog predmeta:)). Često ima noćne more. Mama joj je umrla kad je imala samo tri godine. Tata joj radi u Gringottsu(nije goblin). Ima prljavoplavu ravnu kosu do struka. Ima smeđe oči i blijede obrve.

LUNA SNAPE
Ima 15 godina i Gryffindorka je.Ima dugu,gustu i lepršavu plavu kosu
i neobično zeleno-plave oči.Metloboj igra kao tragač,ali kao pričuva.Naj predmeti su joj Obrana od mračnih sila i ručak(hahahaha.)Užasno je zaljubljena u Rona.

LINSDAY DEATH KILL RIDDLE-
oči su JOJ zelene a kosa duga i smeđa.ima 16 godina i ide na 5 godinu u hogwartsu,u slytherinima je.ima (POLU)brata benjamina. voldemort joj je deda.

Becky Conner-

Odlična učenica na 7.oj je godini. Po slici vidite kako izgleda. Hoda s Markom Healyem. Ne poznajem ju nešto dobro, znam da ima sestru na 5.oj godini, Darlene. Isto je iz SAD-a, iz jedne prosječne obitelji. Mama joj je vještica, ne doslovno, a tata joj je doslovce čarobnjak.

Mark Healy-

Što reći za tipa koji je izbačen iz Beauxbatonsa i Durmstranga, a hoda s odlikašicom. Gryffindor je, ima sreće što mu profesori poklanjaju ocijene. Većinu nastave markira i provodi na jezeru pušeći bezjačke cigarete. On je inače lovac metlobojske ekipe.

Darlene Conner-

Beckyina mlađa sestra s moje godine. Ravenclawka je i vrlo je pametna. Škola ju ne zanima, osim obrane od mračnih sila. Hoda s Budom Bundyem. Jednom sam probala razgovarati s njom, ali ona je samo rekla ''O.K. Ajde bok!''.

Bud Bundy-

Lik je iz Chicaga. Užasno je bogat. Stari mu je neki tamo diler. Ima super ocijene. On je Darlene u muškom obliku.

Gracie Sheffield-

Znam ju iz New Yorka. Cura je užasno umišljena i razmažena. Neću ni trošit riječi na nju.

(Ne)Važno....

Ovdje idem u školu...

Grb moje škole...

Moj dom...

Pravi dom je moj omiljeni Manhattan...

Tamo imam i drugu macu, Arethu...

Moji su jako bogati...i ne štede...

Imamo i kuću na bahamima...