studeni, 2005 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Na blogu če se pisati sve i svašta sve novosti o meni i svemu što se tiče moga grada,prijatelja....i inače o svijetu
FILMOVI KOJE PO MENI MORATE POGLEDATI
MOJ NAJDRAŽI CRTANI
WALPAPERS
OVO JE ZA SVE ROMANTIČARE I ONE KOJI ĆE TO POSTATI
JADAN CRAZY FROG-HAHAHA
Što se tiče moje struke to je vrlo jednostavno ja sam po struci konobar.ali reći ću vam istinu taj je posao jako težak pogotovo kada moraš ići u školu raditi i još pisati postove to me stvarno izmori.Najgluplje u ovom poslu je to što ja već 3 godine nisam doma za Novu Godinu i božić (Ova će mi godina biti četvrta) sa svojim roditeljima ili prijateljima uopće ne slavim doček nego je meni doček u sali hotela posluživati negdje ok 700 gostiju,koji dobar osjećaj a znaš da svi drugi vani slave i piju a ti nesmiješ.Sve bi ja to progutao da se plaća više,a plaća nam se mizernih 3.50 kn po satu (ja tu ne mogu ništa to sve ide preko škole) pa sad vi vidite šta vam se više isplati raditi za toliko para ili biti doma ili u gradu i čekat novu godinu sa svima tebi dragima.Ali da nebi sve bilo crno ima i pozitivnih strana u tom poslu kao npr. ako te zanimaju jezici brzo i lako češ ih naučiti u komunikaciji sa gostima a ne sjedeći u školi i slušati onu facking profu. kako stalno nešto sere,ispituje i daje ispite.Druga dobra stvar je što upoznaješ metar novih ljudi koji ti danas sutra mogu naći neki posao izvan Hrvatske, a ja sam ovo ljeto ima takav slučaj da sam upoznao tri obitelji iz Italije i sada me svi zovu da dođem preko blagdana kod njih ali ja naravno ne mogu jer moram odrađivati facking praksu.svi ti ljudi izvan Hrvatske se začude kako ja moram raditi a još idem u školu i onda kada im objasnim oni izkomentiraju kako je to jako glupo šta imaju apsolutno pravo.Još jedna stvar što volim kod ovog posla su COCTAILY.Trenutno ih znam negdje oko 30 ali još učim nove recepte tako da će se sigurno i ta brojka povećati.To bi bilo sve od mene za danas.Ostavite koji komentar i zapamtite NEMOJTE NIKADA BITI KONOBAR KAO JA-jer nije lako ali ko zna.......
......MOŽDA JEDNOGA DANA BUDEM RADIO OVDJE NEGDJE: