subota, 22.04.2006.

...Upotreba Canabisa 6...

Marihuana Puter

Probao i bas se previse jako naduvao. Preporucujem da budete pazljivi koliko ovoga izjedete posto je mene uhvatilo poslije dva sata i nisam spavao skoro cjelu noc. Najvaznije prije nego sto pocnem je da razumijete hemijske supstance.

U marihuani oni se zovu "kanabinoli" kao na primjet THC ili CBD (ima ih mnogo vise). Posto se THC ne razlaze u vodi vrlo je vazno kako cete pristupiti kuvanju. Vrlo je vazno da koristite pravi puter (ne margarin no pravi puter).

THC se razlaze u puteru i stvara novu supstancu koja je mnogo jaca od regularne trave i daje vam potpuno drugaciji osjecaj naduvanosti (ako se uradi pravilno). Pravilno: Znaci imate pravi puter. Imate dovoljo trave ne samo jedan joint no vise.

U siroku i plitku tavu (zavisi od kolicine trave) dodajte malo (manje od solje) vode sacekajte da provri e onda ubacite vas puter (nemojte pretjerat sa puterom). Sacekajte da se puter istopi i da se dobro izmjesa sa vodom i provri. Dodajte trave isjeckane bez sjemenki (kao u joint). Vrlo vazno!!! Nemojte da izgorite travu!!! Voda je tu da trava ne bi izgorila neumorno mjesajte i budite pored vaseg putera.

Na maloj vatri ali da kljuca pomalo nekih 30-45 minuta (ne manje od 30). Najbolje od svega u ovom receptu je da sve sto ne valja u travi (katran, karcinogeni i ostala govna) se razloze u vodi dok svima nama dragi kanabinoli se razlazu u puteru! Zar to nije divno? Cjela kuca ce vam smrdjet na travu tako da pazite u koje vrijeme kuvate. Poslije 30 minuta iscjedite travu iz vase mjesavine (dobro je iscjedite da ni jedna kap ne ostane pri skuvanoj gandzi). Stavite smjesu u frizider i sacekajte da se dobro ohladi.

Vas puter bi trebao da bude na povrsini dok odvratna vodena smjesa je na dnu (ovo je poslije kad se ohladi). Prikupite sav puter i izbacite vodu. Puter mozda ne izgleda najbolje ali je fantastican za kolace, smjese i torte. Ja volim da ga smazem sa medom ponekad vikendom. Naduvanost varira od duvaca do duvaca ja iskreno i najvjerovatnije posto sam puno pojeo (samo dva kolacica) sam se razvalio.

Ako imate neke obaveze tog dana zaboravite posto cete samo visiti ispred tv-a ili nedje sjedit vanka u hladovini.

Nasao sam sajt dje vele da je mlijeko kuvano sa travom bolje od putera. Probao nisam ali recept ide ovako:

Marihuana Mlijeko:

4 solje mlijeka ili manje (zavisi od trave).

Dovoljno listova trave da se popune te solje dobro. Kuvajte mlijeko i travu veoma pazljivo oko sat vremena. Budite pazljivi koliko popijete posto zna da udari jako i brzo (brze od putera).

Sa mlijekom mozete praviti puding, cokolino, cokoladno mlijeko itd. Znaci malo trave malo mlijeka vise trave vise mlijeka.

Ako neko proba javite nam!!!


Ostalo

Konoplja zahtjeva vrlo malo ili uopće ne zahtjeva gnojenje (dakle, manje utrošenog novca, te manje manje zagađivanje okoliša). Ona raste u gotovo svim prirodnim uvjetima. Isto tako, otporna je na nametnike tako da joj ne trebaju pesticidi. Ima duboko korijenje, što je vrlo dobro za zemlju. a kada listovi otpadnu od biljke, u zemlju se vraćaju minerali, dušik i hranjive tvari. Može se uzgajati na istoj zemlji dvadesetak godina, a da se kvaliteta zemlje ne mijenja.

U vrijeme gladi, čitava biljka konoplje spasila je mnoge živote. Nažalost, zbog brojnih političkih čimbenika, zemlje u kojima postoji problem sa nestašicom hrane nisu u mogućnosti koristiti prednosti ove biljke. Na nekim mjestima, to je jer ona ima naziv Marihuana, te se zbog toga ne dozvoljavaju usjevi. U drugim zemljama, to je zato što su farmeri prezauzeti uzgojem koke i maka za proizvodnju heroina i kokaina lokalnim „drug lordovima“. To je vrlo tužna okolnost, no, nada postoji da će uzgoj konoplje početi sa realizacijom te da će se tako smanjiti nedostatak svjetskih zaliha proteina.

Goriva dobivena od konoplje, odnosno goriva na biomasu, mogu biti proizvedena u bilo kojoj zemlji, tako da se ona ne treba opterećivati uvozom. Umjesto tankera, bušotina i vojnika koji se brinu za dobavljanje nafte, mogli bismo platiti seljacima i dostavljačima umijesto toga.

Jedan od najkorisnijih učinaka konoplje nađen je u konstrukciji materijala. Može se upotrebljavati u proizvodnji šperploča. To zahtjeva lijepljenje stabljika konoplje pod pritiskom, da bi se proizvela ploča koja je mnogo elastičnija i tanja od drveta. Isto tako, od konoplje se može dobiti plastika, od visokoceluloznih drvenastih dijelova.

Nova ideja je upotreba konoplje za izgradnju. Francuski arheolozi otkrili su mostove koji su napravljeni na način mineralizacije stabljike konoplje, koja s vremenom postaje dugotrajni cement. Proces ne zahtijeva sintetičke kemikalije i daje materijal koji može poslužiti umijesto cementa u izradi građevina. Nazvan Isochanvre, dobiva na popularnosti u Francuskoj, može se upotrijebiti kao zvučna i toplinska izolacija.

Daleko u 1930´ima Henry Ford napravio je cijelo tijelo automobila od bioplastičnih materijala dobivenih od konoplje. Bioplastike mogu biti napravljene bez zagađivanja okoliša, nažalost, vlade ne žele ulagati u takva istraživanja jer ne mogu uvoziti ono što je ilegalno.

- 14:44 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

...OpIs BlOgA.. sLiKe...

brojač od 23.4.2006







[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/6458/big0oy.jpg[/IMG]
[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/1536/big20nl.jpg[/IMG]
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/766/big35mb.jpg[/IMG]
BoB MaRlEy Je ZaKoN!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/5093/mara42cz.jpg[/IMG]
[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/921/marley4nw.jpg[/IMG]
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


borba za legalizaciju marihuane nikada ne prestaje...

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Korisne stranice na eng. i hrv. jeziku:
vutra
erowig
jointen
Udruga Hrvatskih Ovisnika-UHO