LeBron James

petak, 25.08.2006.

LeBron James.....nema se što reći....gledajte i divite se!!!!!!!!



Peace....!!!!!!

- 23:14 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.08.2006.

Donosin i novu pismu....Juelz Santana-Santana´s Town

Juelz Santana feat Cam'ron - Santana's Town (Dipset)



- 12:26 - Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 16.08.2006.

David Guetta - The World Is Mine...



Šta mislite o ovoj pismi??!!?
Pozzzzz svima,peace from James.........

- 23:23 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 12.08.2006.

Šibeniče kreni u napad,uz tebe je cijeli tvoj zapad....zabilježena je prva ovosezonska pobjeda.....

Šibenik - Slaven Belupo 2:1

Sastav Šibenika:Matas, Kartelo, Raić, J.Bulat, Schildenfeld, Maleš, Gović, Roglić, Rukavina, Guvo, Guć

Sastav Slaven Belupa: Nikoloski, Božac, Bodrušić, Radeljić, Bošnjak, Mumlek, Pejić, Poldrugač, Sopić, Vručina, Dodik

Tijek susreta:

Utakmica na Šubićevcu bila je prepuna imperativa za obje momčadi. Naime, i gosti i domaćini bili su bez prvenstvenih bodova. No, s obzirom na lagan daljnji raspored utakmica Šibenčanima su znali da im pobjeda znači ogroman vjetar u leđa. U prvih 15 minuta susreta gostima su ponajviše problema stvarali odlični veznjak Gović te napadač Guć.

Upravo je Gović upriličio najbolju priliku Šibenika u prvih 20 minuta, krasno je provukao loptu iz slobnjaka, ali samo pokraj lijeve vratnice.

U nastavku su Šibenčani stvorili još dvije stopostotne šanse; najprije je u 22. minuti Gović sjajno nabacio na peterac gdje Guć glavom šalje loptu na ruke vrataru Nikoloskom. Sjajni gostujući vratar istaknuo se i nekoliko minuta kasnije, točnije u 27. minuti, kada je skinuo odličan udarac Ante Rukavine.

Nakon silne ofanzive Šibenčani su došli u vodstvo u 33. minuti. Četvrti korner izveo je Gović, a Marko Kartelo pogodio za vodstvo domaćih.

Već nakon tri minute Kartelo se iz strijelca prometnuo u kreatora, poslavši sjajnu dugu loptu na Rukavinu. Mladi talantirani napadač nije propustio priliku, potpuno je zbunio vratara gostiju i provukao loptu u mrežu.

U nastavku je obrana domaćih malo zaspala što su momci Elvisa Scorije odmah kaznili. Naime, u 58. minuti Šomoci koji je zamijenio Mumleka silovito je opalio loptu s 25 metara po sredini kaznenog prostora i pogodio Matasovu mrežu.

Nakon što su uspjeli smanjiti vodstvo Šibenčana, gosti iz Koprivnice u potpunosti su se razbudili i preuzeli terensku inicijativu. Scoria je sve stavio u napad, dok je trener Šibenčana Pudar momčad osvježio uvođenjem Špalja. Gosti su i dalje djelovali kao puno opasnija momčad, no momčad sa Šubićevca marljivo je čuvala rezultat. I na kraju zasluženo osvojila prve prvenstvene bodove.



- 22:57 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 08.08.2006.

AMERIKANCI NASTAVLJAJU MLJETI

Na svom prvom gostovanju na azijskom kontinentu pred Svjetsko prvenstvo, reprezentacija SAD-a pregazila je oslabljenu domaću reprezentaciju. Amerikanci su u Guangzhou slavili 119:73. To je druga uzastopna pobjeda izabranika Mikea Krzyzewskog od preko 40 poena, nakon što je prije pet dana Portoriko završio na -45.

Kina je do kraja prve četvrtine držala zaostatak od pet poena. Na poluvremenu je bilo 23 razlike, nakon tri četvrtine +40. LeBron James zabio je 22 poena, Carmelo Anthony dodao je 18 protiv Kineza koji su bili bez svoja dva najbolja igrača - Yao Minga i Wang Zhizhija.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


"Zadovoljan sam što smo se trudili svake sekunde susreta i da smo cijelu utakmicu bili nesebični. Dok god budemo tako igrali bit ćemo sve bolji. Ova momčad se na zasniva na individualcima nego momčadskoj igri", rekao je poslije susreta zadovoljni Krzyzewski.

Slijedeći pripremni susret Amerikance čeka sutra protiv Brazila!


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


- 14:58 - Komentari (17) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.08.2006.

Preedobraaa pisma......Yoooo

Yung Joc - It's Goin' Down



Pozzzz svima koji mi ostavljaju komentare.....Peace ljudi.......

- 16:02 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 05.08.2006.

Evo malo i nogometa;naravno kad se radi o Šibeniku i to protiv Dinama

Golijada na Maksimiru: Dinamo svladao Šibenik sa 4:3

U PRVOM susretu drugog kola Prve HNL Dinamo je sa 4:3 u Maksimiru svladao Šibenik.

Dinamo - Šibenik 4:3

Trener Josip Kuže najavio je puno golova protiv Šibenika, jer gosti igraju ofenzivno, što se i dogodilo. No, iako smo očekivali kako će golovi padati samo s jedne strane, trenuci dekoncentracije u Dinamovoj obrani doveli su do toga da je Šibenik Modrima zabio čak tro gola.

Dinamo je vodio Kužeov pomoćnik Džemal Mustedanagić, jer je Dinamov strateg bio u Nizozemskoj gdje je pratio prijateljski susret Alkmaara i Arsenala.

"Cilj nam je da rezultat bude uspješan za nas, da publika bude zadovoljna, da susret završimo bez ozljeda, te da gradimo atmosferu i samopouzdanje pred Arsenal" - kazao je Kuže na pressici uoči susreta sa Šibenikom.

No, nažalost ozljede nisu poštedile Dinamo. Iako će se težina ozljede znati tek sutra, jedan od najboljih igrača Dinama Davor Vugrinec zbog zatezanja u loži napustio je igru još prije kraja prvog poluvremena.

Tijek susreta:

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceDinamo: Ivan Turina, Hrvoje Čale, Jens Nowotny, Etto, Carlos, Ognjen Vukojević, Eduardo, Dino Drpić, Goran Ljubojević, Zoran Mamić, Davor Vugrinec

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceŠibenik: Hrvoje Slavica, Gordon Schildenfeld, Josip Bulat, Zoran Roglić, Alen Guč, Mate Maleš, Ante Bulat, Marko Kartelo, Dražen Gović, Ante Rukavina, Boris Rajić

Prvo poluvrijeme:

U prvih 10 minuta Dinamo nije ozbiljnije ugrozio suparnička vrata.

U 27. minuti susreta Etto je pucao s otprilike 20 metara s desne strane i doveo Dinamo u vodstvo.

Zbog ozljede igru je napustio Gović, a ušao je Selak.

Samo sedam minuta kasnije Šibenik je preko Rukavine došao do izjednačenja. Dinamova obrana pustila je Rukavinu da primi loptu, dođe do 16-erca pogleda gdje stoji Turina te opali po golu. Turina je bio nemoćan.

Nakon primljenog pogotka umjesto Vugrinca, koji se prema prvim informacijama lakše ozlijedio, u igru ulazi Luka Modrić.

Drugo poluvrijeme:

Šest minuta nakon početka drugog poluvremena Eduardo je loptu s tridesetak metara uputio prema vratima, a zbog neopreznosti gostujućeg vratara, lopta je na čuđenje svih prešla crtu.

Samo pet minuta kasnije Modrić je eurogolom povisio vodstvo Dinama na 3:1. Modrić je malo iskosa s lijeve strane s 25 metara svladao šibenskog vratara Slavicu.

U 67. minuti ponovo je Rukavina smanjio vodstvo Dinama na 3:2. Lopta se odbila u 16-ercu Modrih na pet-šest metara od gola i Rukavina je bez problema svladao Turinu.

Eduardo je pobjegao po desnoj strani u 85. minuti i po četvrti je put savladan vratar Šibenika Slavica.

Samo minutu kasnije Gabriel da Silva je smanjio vodstvo na 4:3 ponovno nakon pogreške Dinamove obrane.

U 87. minuti iz igre izlazi Drpić, ulazi Ćorluka. Turina je dobio žuti karton zbog zadržavanja igre!!!

Pozzz svima....koji mi ostavljaju komentare....!!!!!!! PEACE from LeBron James.....!!!!!!

- 12:30 - Komentari (16) - Isprintaj - #

srijeda, 02.08.2006.

HRVATSKI TRIJUMF NAD ITALIJOM

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

U posljednjoj utakmici Acropolis kupa u Ateni, reprezentacija Hrvatske zabilježila je iznenađujuću pobjedu i osvojila treće mjesto na turniru. Na čelu s moćnim Mariom Kasunom, uz "asistenciju" Zorana Planinića i Roka Ukića, izabranici Jasmina Repeša pobjedili su Italiju 73:69.
Odigrala ja Hrvatska fantastičnu prvu četvrtinu, no zatim dopustila Talijanima povratak u susret pa morala susret rješavati u tijesnoj završnici.

Uz standardne Marka Tomasa, Ukića i Kasuna, u petorci su počeli Drago Pašalić te Branimir Longin koji protiv Francuske nije dobio niti minute. Upravo su ova dvojica kombinirala za prvih šest poena Hrvatske, a zatim je Ukićeva trica donijela prednost 9:3. U prvih pet minuta tek je Basile sa svojih pet koševa pogađao za Italiju, a onda je ulaskom Planinića umjesto Tomasa krenula velika serija Hrvatske.

S osam poena Planinića (dvije trice) te četiri koša Kasuna napravili smo 12-0, a zatim je tricom Damira Miljkovića u devetoj minuti na semaforu zasvjetlilo fantastičnih 24:5. Sve to vrijeme u skoku pod našim košem briljirao je Pašalić uhvativši sedam lopti u prvih sedam i pol minuta.

U drugoj je četvrtini uslijedio pad u igri Hrvatske, a povratak u susret Talijanima je omogučila njihova klupa. Soragna je otvorio drugu četvrtinu tricom, a nakon koša Planinića ponovno zabija Soragna, pa trica Di Belle te koševi Rocce i Michelorija kompletiraju seriju 10-0 koja Italiju vraća u susret. Ostvarili su azzuri seriju 22-4, približili se na poen zaostatka, a na odmoru je bilo 36:31.

Iskoristili su Talijani našu lošu realizaciju u drugoj četvrtini (samo dva ubačaja iz igre), koja je u potpunosti negirala dominaciju u skoku hrvatskih reprezentativaca (24-10) i čak 10 uhvaćenih lopti u napadu. Nije našim reprezentativcima pomoglo niti pet izgubljenih lopti u drugoj dionici.

Nastavak tog trenda i šest "poklonjenih" lopti u trećoj četvrtini rezultiralo je potpunim talijanskim preokretom. Vodstvo smo držali do sredine treće četvrtine, ali tada je Di Bella pogodio tricu za izjednačenje, a odmah zatim i Mordente za vodstvo Italije 45:42.

U posljednju dionicu ušlo se prednošću naših protivnika 55:50, ali smo serijom 8-2 to ubrzo preokrenuli. Posljednje vodstvo Italije bilo je 60:58, a tada naši košarkaši predvođeni Kasunom ubacuju šest poena u nizu te dolaze do vodstva koje više nisu ispuštali.

Kasun je susret završio sa 18 poena i šest skokova, Planinić sa 17 poena, osam skokova i četiri asista, a Ukić sa 11 poena i četiri asista. Fabio Di Bella predvodio je Italiju sa 13 koševa.

Pozzzzzzzzzzzz and PEACE....


- 23:24 - Komentari (25) - Isprintaj - #