Lazanje Plemeniti Drugi

petak, 13.10.2006.

Meksički uložak

Nakon napornog dana na poslu, ostalo se duze, nesto se i napravilo krenem doma s autom. Zima mi je na motoru, a kad ocu netrebaju kola onda aj vozim...uglavnom udjem u ponos i diku našu...getro. Uguram 5kn u ona glupa kolica, otvorim na ipaqu "šoping list.doc" i krenem i shvatim da nemam niš love jerbo si još plaću od 9. mjeseca nisam isplatio jer nisam produzio članstvo u student servisu.

Neverdeles uzmme ja sta mi treba i tadam...zaplet priče...stanem kolicima iza neke "tete u najboljim godinama" što znači da ima taman tolko godina da joj sise nisu do koljena, da nije je neugledno vidjeti u trenirci i da ima dijete koje je "pomlađuje" a istina je da svaki dan nakon pogleda u ogledalo shvati da lišće pada i jesen je te potom mrzi vrijeme koje odmiče i stari je a to najviše primjecuje po celulitu, trbuhu, bokovima, spuštenom dupetu i djetetu koje raste ko gljiva. Uglavnom, iza toga dolazim ja, osisan, neobrijan u novim hlačama, paul & shark tankoj vesti koja mi je pripijena uz tijelo ko da je ono kontracepcijsko sredstvo do latexa i ističe svu lepotu dobroga tela. inače me boli kifla za marke, ali to mi je ipak jedan od naj odjevnih predmeta i izgledam fenomeanalno u tome...ko djuka cajic npr...da se vratimo na priču...tako ja stojim iza lep nežan neizbežan, ono nenadjebivost pršti iz mene, a u kolicima 7 a4 bilježnica (ipak je počela nova ak. godina), 2 gumice za brisanje, štapići za uši i always ultra. I sad...gore opisana, nazovimo je Žena pogleda u kolica...pogleda mene...pogleda kolica...pogleda mene...okrene se...pogleda kolica...pogleda mene...okrene se i pocne pricat s mužem.

Muž onako...prosječni seoski baja. Trenirka, narandjasta majca da pokaže kako je jedniom bio i on mlad i mogo je jebavat češće od jednom tjedno, ali ipak škembica u maniri najboljih umirovljenih nogometaša koji sada uglavnom igraju ispred televizije sa gajbom pored, ključevi od škode u ruci...oličenje ponosnog hrvata. No sad on pogleda u kolica...pogleda mene...pogleda u kolica...pogleda mene...okreće se gorenavedena žena...gleda kolica gleda mene...skupa gledaju kolica gledaju mene, okrenu se i potom ponove gledanje u sadržaj mojih kolica pa u mene.

Rasplet prče i pitanje za publiku, da li sam ja tako diskutabilno malo zgodniji od bilježnica da moraju baš toliko puta provjeriti?

Zašto meksički...sutra plaćam nekome večeru u meskičkom restoranu (zato mi i trebaju ulošci...dosadno mi pa pušku spremam)...pa čitam baš malo menije na netu da vidimo čega se treba naklopat te sdam već nabrušen na desetak jela :D :D

np: Beatfreakz - Somebodys Watching Me (Hi Tack Club Mix).mp3

- 19:15 - Jesu ti dobre lazanje? (19) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije