Lazanje Plemeniti Drugi

srijeda, 11.10.2006.

Ko prst i nokat

one thing or another

Dakle, većina ljudi, neovisno o obrazovanju, rasi, jeziku, seksualnom oprediljenju ili nečem sličnom pa makar bili prokleti, jadni, turobni ili neuki te nadasve zli prema svome tijelu kao vegetarijanci ili pak samo [cenzurirani pridjevi razni] kao ljubitelji životinja veže po difoltu neke stvari uz druge. Da se razumjemo, ja nemam ništa protiv ljubitelja životnja...bar ne dovoljno efikasno, a što se vegetarijanaca tiče...da je Bog htio da budemo vegetarijanci nebi stvorio životinje. A prijatelji životinja...bunar inteligencije...matematičke, socijalne i prostorne odjednom i na jednom mjestu. Divota za ljudski rod. Kao i pain in the ass bilokoga normalnoga na kog se namjere.

Sad ću vam ispričati jednu zgodu, ne tako davno odigranu, a akteri su mesić na ražnju...one and only stipe..i naravano mua. Dakle sjedimo mi, kava, ovo ono kava s precjendikom našim jedinim i pita mene stipe "Jebu me oni prijatelji životnja, dao sam u konjščinska da mi prišiju ženi na bunde da je to umjetno krzno...nego...čuj ti momak, daj ti meni reci kako da ja malo se stesam...vidi mi škembe...žena prigovara, kaze da ostajem brzo bez kondicije pa jel imaju neke vako tabletice ili štatijaznam". Na to sam ja "gle stipe s prijateljima životnja moraš fino jer je politički korektno da i oni obdareni s manje inteligencije se osječaju posebno...i ne postoje tabletice da ti ležiš a one jebu i skidaju kile." "ajmo ovako...sad cemo mi tebe staviti u gym...malo ces vjezbati, i slusaj, moras početi jesti tunu, posni sir...skroz dok reguliras prehranu na 40% proteina 40%ugljikohidrata i 20%masti ali dobrih masti ne zlih i to raspoređeno kroz 5-6 obroka dnevno, obavezno si kupi neki kvalitetan whey, malo glukoze, C vitamin (ovo dvoje imaš u dm-u, znam ti ja jednu malu dobra je majkujoj kod nje cemo kupit da je gledamo dok se saginje i to)...pa cemo vidjeti kako ide pa cemo poceti rokati efedrin kofein...ajde imas ti jako srce začas ces ti to srezat, a za maloga...viagra hardcore...nista light"

I kaže meni na to stipe "jes mali ti pametan...haha...sad cu a tebi jedan vic ispričat...haha a jes stvarno pametan evo ti iljadu ojra...haha a sad vic..."...i tako bi...stipe mi ispriča vic.

Stoga vezano uz tu priču kratki popis vezanih i nevezanih stvari...dakle dajte:

kavu sa šlagom
limunadu s ledom
ključeve s privjeskom
seks bez kondoma
meso s prilogom
felge s gumama
mobitel sa punjačem
corny bez šečera
buhtlja sa sirom
dokument sa slikom
bezolovni benzin
sendvič bez majoneze
ulje bez kolesterola
colu sa slamčicom
i suncobrančićem :D