Lazanje Plemeniti Drugi

četvrtak, 28.09.2006.

Nije sreća para puna vreća

Ovaj vikend sam vozio sa svojim motorom utrku prvenstva hrvatske. Dakle whole nine yards. Nije to zajebancija jer morate imati obavljen liječnički, biti član nekoga kluba koji se natječe, imati licencu da ste licencirani vozač utrka od strane hrvatskog moto saveza i što je najvažnije motor pripremljen u skladu s pravilima klase u kojoj se natječete.

Ja ne mogu opisati koliko sam ja sretan bio zbog toga. Uživao sam u svakom metru staze. Je da je poprilično strašno i da se userete kad idete full gas, koljenom po podu, a sve se kliže, piga, a pokraj vas 10cm jos jedan isti ludjak ko vi u istoj situaciji. Tko nije probao to si ne može zamisliti, kao što si ni ja nisam mogao iako svaki dan vozim motor po cesti i nikad se ne vozim polako.

Mene takve stvari jako usrećuju, to je moja strast...to je moja fora na koju me se moze dici ma koliko bio u kurcu, imao malu kitu, velik trbuh, crne zube ili mrtav libido (srecom nemam niti jedno od tog).

A sad sa sportske strane, bio je naporno. Naučio sam neke stvari tipa da je moj motor pripremljen na vrhunskoj razini. Čitav vikend sam ga ubijao po stazi, a ruke nisma zmazao osim na roštilju. Nakon svega sam se odvezao sa suvozacem 60km doma u opakom ritmu i to spremljen za stazu (dakle bez svijetala, zmigavaca, sa oklopom poveznaim vezicama, bez nogara i sl), jos jurio po gradu i evo vozam se svaki dan :D I danas cu raditi nered po gradu jerbo jos nisam stavio ni svijetla ni nis. Svi su sarafili 0-24 a ja sam samo nadolijevao gorivo. Drugo...gore nemam skoro nista aftermarket dijelova naspram drugih a motor mi leti, dok svi imaju slozene motore da mi pamet stane, ali ocito neustelane kad nejdu uopce nista puno bolje. Nazalost, ja se vozim po cesti pa imam oem mekani ovjes i cestovne gume pa ja molim krunicu kad uletim u zavoj i naravno oni su ipak zato za nijansu brzi...plus sta jes jes voze se ko tri kretena svaki od njih.

Cijeli vikend samo sam jedanom se razbio i to zato sto sam ostao bez gripa u zavoju i odletio xx metara van :D Ali sam se ustao i nastavio u istom ritmu. Napornije je nego sam mislio jer počnu nakon nekog vremena šake jako boljeti...doduše dečki se žale da ih bole bicepsi i tricepsi, ali ja to imam ok razvijeno pa tu nisam nista osjecaa...ali šake...uf

Uglavnom....ssssakon...ispunio sam si veliku želju...vozio sam s najboljima u državi i stvorio sam si ogromnu zbrku u glavi...zelim voziti cijelu slijedecu sezonu prvenstvo...razum se jos bori, ali pitanje je koliko ce dugo odolijevati :D :D

Na slici je najveci, Valentino Rossi i njegova prekrasna Yamaha M1

np: Nered & Mirza - Ako jednom nas upoznas.mp3