Lazanje Plemeniti Drugi

ponedjeljak, 11.09.2006.

Kako zadovoljiti ženu

Dakle, da bi zadovoljila muškarca, zena mora doci i skinuti se, te mu se bezrezervno grešno podati.

Sad je red da objasnim kako mi moramo biti prijatelji, ljubavnici, maštoviti, nježni, grubi, dragi, zločesti, pristojni, prljavi, perverzni, zgodni, snažni u vrhunskoj kondiciji, obrazovani o osnovama anatomije ženskoga tijela, obrazovani o kontracepciji, izvrsni iskusni masažeii, iskusni ljubavnici, ali djevci i to sve odjednom u trenutku koji naravno mi moramo intuicijom, koju btw nemamo, prepoznati i reagirati promptno, odlučno i sigurno ko da znamo što radimo.

Prije nego uopće krenem, ja zaista moram naglasiti i razriješiti neke fame, rastjerati jutarnju maglu i iznijeti veš na sušenje. Ženski orgazam kao takav ne postoji. Da objasnim... Žene su borbom za ravnopravnost učinile veliki korak naprijed onog trenutka kada su dobile pravo glasa. Tako su pokazale da više nisu privjesak ovisan o muškoj ruci, nego da se i njihov glas broji i to jednako kao i glas muškarca. Ono što je krenulo po zlu za muški rod je činjenica da je u ljudima jedno zlo koje ih čini da kada im se pruži prst da uzmu cijelu ruku. Tako su žene, poletne i u zanosu od tog velikog koraka počele pričati o seksualnosti i zaključile da njima fali ta spona koju uživaju muškarci. I tako je nastala jedna od najvećih zabluda tokom stoljeća o ženskom orgazmu.

Zašto uopće onda i pokušavati zadovoljavati ženu pitaš se o predragi čitatelju ti ovoga trenutka što čitaš ove retke napisane fontom po ekranu. Iz jednog jedinog razloga koji je zapisan čak i u jednoj latinskoj poslovici koja glasi "Bonus penis, pax in domus" (za one koji ne znaju koristiti google to znači "dobar kurac, mir u kući"). Žene vole dobar kurac, vole kad se trudite, kad bivaju jebene. To je osječaj koji muška duša, osim doduše allmighty slaverine kojoj se klanjam zato što ona zaista zna kako je to dobro biti jeben. Sama raščlandba ovog osječaja već spada u napredne tehnike zadovoljavanja žene i kao takva će biti objašnjenja u daljnjim tekstovima.



np: Bob Sinclair - World Hold On (david_guetta_and_joachim_garraud_remix).mp3