Lazanje Plemeniti Drugi

nedjelja, 30.04.2006.

Životna nepravda

Uspavana ljepotica...khm...upsavani ljepotan se budi iz sna pravednika koji je poceo oko 5:15a.m. Trlja oči, skida gornji dio pidjame jer je tako jebeno dobro bit u toplesu. Vadi se whey sa novog trenda unutarneg uređenja iliti fensi Intirijor dizajns, sa podne police. Ide se pravac najvažnijoj stvari u tom trenu...frižideru. Zdjelica, unutra par oraha usitnjenih na par komada rukama jer treba omega 3 masti, malo zobenih jer treba sporih ugljikohidrata ujutro, šaka kornfleksa jer treba brzih ugljikohidrata za budjenje i trdin trdin...telefon zvoni:

AJ - akcijski junak, ljepotan
T - tetka

AJ: Molim?
T: jesi se probudio mali?
AJ: Ma naravno, kako da ne (pritom ovlaš vadeći krmelje)
T: Jel možemo mi doći onda po kolače?
AJ: kakve kolače?
T: majka tvoja je spremila rekla je da su doma negde
AJ: Ahaaaaaa ti kolači (iako nema junak pojma o cemu prica)
T: OK, dok se Romeo spremi (njen sweetheart) doci ce po to
AJ: ok vidimo se

Vraćamo se u akciju, vadi se shaker, 30gr wheya, 3dcl mlijeka...shake shake shake...mmm popije se pjena i ostatak se prelije po sastavu zdjelice iz gornjeg paragrafa prije transkripta telefonskog razgovora. Žličica i mljac mljac

15 minuta kasnije, već se trenirka fura...i majca...driiiiin netko zvonom prekida moj attention whore tren citanja mailova (bio je smao jedan i to od dvije recenice pa cu im oprostiti).

MZ - misteriozni zvonioc aka Romeo
NJA - njegov sidekick aka My sestrična
AJ - akcijski junak, ljepši nego ikad

MZ & NJA: Mi smo došli
AJ: O krasno (razmisljajuci pritom o tome da nije ni pogledao di su kolaci)
AJ opet: Evo sad cu vam donesti
-----> na balkonu rolada i tepsija kremšnita <-----
AJ: Kolko vi kolača trebate uzeti?
MZ: Pa valjda dva...
AJ: (pas mater kud bas oba)

Moral of the story: Spletom okolnosti i upućenosti u situaciju od nekih strana oba kolača se napustila dvoje junačke samo tako. Nije jendostavno bilo vremena za reakciju....da se uzme metak umjesto drugoga, nego su jednostavno oba pala. Ta tepsija kremšnita i akcijsku junak su se mogli tako lijepo družiti. Svašta bi si govorili, saptali, dirali bi se usnama. a ovako je sve uništeno. ŽIVOT NIJE PRAVEDAAAAAAAAAAN!!!!