Bus plus aplikacija - Zadar

nedjelja , 16.12.2018.

MOBILNI BUS PLUS Evo kako telefonom možete da platite prevoz u Beogradu










Dating Site: Bus plus aplikacija






Bus Plus za strance u Beogradu Ovo je verovatno najvažnija informacija od svih informacija o Bus Plus sistemu. Studenti su prepoznati kao socijalna grupa koja ne zarađuje dovoljno novca, kako bi mogla da izdvoji za punu cenu karte, pa je Grad odlučio da pomogne ovoj grupi. Na ovim mestima, takođe, možete kupiti plastičnu karticu koja košta 250 dinara, pa je dopuniti iznosom koji želite. Nakon instaliranja aplikacije, potrebno je da korisnik unese svoj broj mobilnog telefona, pokrene i unese aktivacioni kod koji će dobiti putem sms poruke.



bus plus aplikacija

Građani koji nemaju prebivalište u Beogradu, a nakon studija su nastavili život u njemu, ne mogu izvaditi Bus Plus kartici po povlašćenoj ceni dok ne nađu posao. Gradski prevoz je dugo godina bio besplatan i javno dostupan, a njegovo finansiranje se vršilo iz budžeta, odnosno, od novca građana. Pored ostalih u našoj ponudi su i lux apartmani u Beogradu. Ova aplikacija, prema opisu iz teksta bi trebalo da je skroz besplatna i nezavisna od mobilne mreze moze se koristiti bez sim kartice, samo uz pomoc wireless neta.



bus plus aplikacija

Kako funkcioniše Bus Plus u Beogradu – zone, cene i vrste kartica - Bus Plus kartica se mora dopuniti pre ulaska u prevoz, jer nećete moći kontrolorima da platite isti iznos kao za kartu.



bus plus aplikacija

Plus Plus sistem pruža raznovrsne servisne informacije o javnom gradskom prevozu u Beogradu. Prva zvanična Bus Plus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete bus o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje aplikackja u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu. Odabirom ikonice u gornjem levom uglu mape, bus se samo vozila koja sadrže funkcionalnu rampu za pristup invalidskih kolica. Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom tipa vozila npr. Prilikom lociranja vozila plux mapi, omogućen je automatski prikaz brojeva linija i kodova stanica bez dodirivanja ikonica na ekranu. Meniju sa početnim opcijama može da se pristupi i direktno iz mape. Takođe, preko istog menija vrši se izbor odabrane stanice sa mape u bazu odabranih stanica. Pored aplikacija što su preduzete aplikacija plus u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije. Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera. Bus Plus aplikacija je jedina zvanična aplikacija Bus Plus sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.



Da umres od smeha - Zezanje BusPlus-a
Studenti su prepoznati kao socijalna grupa koja ne zarađuje dovoljno novca, kako bi mogla da izdvoji za punu cenu karte, pa je Grad odlučio da pomogne ovoj grupi. Kada kupite karticu, bila ona personalizovana ili nepersonalizovana, neophodno je da je dopunite , jer na njoj ne postoje automatski uplaćene vožnje. Karta kupljena na ovaj način može se iskoristiti u javnom prevozu u naredna 24 sata. Dopuna personalizovanih kartica se, takođe, vrši u maloprodajnim objektima koji imaju istaknut logo Bus Plusa. AndroidCentral Vlasnici android telefona mogu da preuzmu besplatnu aplikaciju koja pruža mogućnost praćenja svih linija gradskog prevoza u realnom vremenu. Zahvaljući ovom sistemu svi autobusi su umreženi , pa se kvarovi i sitnije havarije rešavaju istog trenutka, zahvaljujući umreženosti. Bus Plus za nezaposlene Sva lica koja imaju prebivalište u Beogradu i original potvrdu da niste u radnom odnosu izdatu od Nacionalne službe za zapošljavanje. Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom tipa vozila npr. Preko nje možete saznati gde se nalazite, kojim prevozom najbrže i najlakše možete da dođete do željene lokacije, pretražiti stanice prema nazivu za tražene bus plus linije i slično. Oni kojima je to, ipak, uspelo ističu da im aplikacija traži i lične podatke poput broja telefona da bi funkcionisala, ali i da ne prikazuje dovoljno dobro ili uopšte udaljenost vozila od određene stanice, kao i da je nestabilna i da se sama isključuje. Studenti su u obavezi da dostave originalnu potvrdu o pohađanju određene visokoškolske ustanove na teritoriji Beograda , kao i fotokopiju lične karte. S obzirom na to da je godinama stekao velike gubitke iz različitih razloga i neadekvatnog upravljanja novcem, firma Apex je preuzela naplatu karata.

[Speed dating events romford|Online dating christian sites|Zena trazi muskarca zadar]






Oznake: kako, funkcioniše, bus, (Plus, u, Beogradu, &, Zone:, cene, i, vrste, kartica

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.