UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz) - Susret s djevojkom

četvrtak , 20.12.2018.

Vlada predlaže otpis kamata za poreze i doprinose










Click here: UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz)






I stvarno vise ni da pipne vergla ali nista. Svake večeri je spremno kretala prema ataru ne bi li se tako spasla.



UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz)

Vesna Pešić nije izjavila to što tvrdiš da je izjavila. U kampanju van radnog vremena, svi na posao Premijer Aleksandar Vučić danas je poručio da će u kampanji za predsedničke izbore učestvovati van radnog vremena, te da ne može nikoga da opravda ukoliko u njoj učestvuje i izostaje sa posla. Imam kolegu, kojem je otac dobio od firme Volvo od 100kw, i jednostavno nemaju novaca za drugi auto.



UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz)

Info - Jedino nije voleo kratke pantalone i bermude. I Latin i Brajovic su, fakticki, izvjestavali iz svoje zemlje!



UDAJA/ZENIDBA (samo za one koji hvataju zadnji voz)

Željeznice Federacije BiH U septembru direktna linija Sarajevo-Beograd Željeznice Federacije BiH u ovoj godini planiraju uvesti nove linije, te modernizirati i unaprijediti postojeću željezničku prugu. Jedna od novina, kako saznajemo u ovom preduzeću, jeste i uspostavljanje direktne linije Sarajevo- Beograd. U septembru će biti precizirane i cijene karata, a vrijeme polaska iz Sarajeva trebalo bi biti u 11. Inače, ovo preduzeće namjerava da do 2010. Planirano je da u tom roku bude završena elektrifikacija i modernizacija pruge Doboj-Tuzla-Zvornik i Brčko-Banovići, te da se obnovi elektrifikacija Unske pruge. Kako ističu, nastavit će se sa rekonstrukcijom pruge od Čapljine do Čelebića i od Bradine do Sarajeva. Vozom do Zagreba za 4,5 sata, do Ploča za dva Talgo vozovi na bh. Iz ovog preduzeća napominju da su do sada kupili 356 savremenih teretnih vagona iz Portugala, a revitalizirali su i postojećih 400 teretnih vagona. Kada je riječ o lokalnom saobraćaju, ova kompanija će uskoro promovisati i nove elektromotorne vozove koji će povezivati Sarajevo, Zenicu i Mostar, saznaje naš portal. Iz Željeznica FBiH poručuju da im je namjera putnicima pružiti komfor evropskih željeznica, te da građani mogu uz pristupačne cijene putovati do svih većih gradova u regionu i Evropi. Mi to i jesmo, jer već sada prevozimo oko 70 posto roba za potrebe naše privrede. Također, želimo da do 2010. Vozom do Zagreba za 4,5 sata, do Ploča za dva Talgo vozovi na bh. Iz ovog preduzeća napominju da su do sada kupili 356 savremenih teretnih vagona iz Portugala, a revitalizirali su i postojećih 400 teretnih vagona. Kada je riječ o lokalnom saobraćaju, ova kompanija će uskoro promovisati i nove elektromotorne vozove koji će povezivati Sarajevo, Zenicu i Mostar, saznaje naš portal. Iz Željeznica FBiH poručuju da im je namjera putnicima pružiti komfor evropskih željeznica, te da građani mogu uz pristupačne cijene putovati do svih većih gradova u regionu i Evropi. Mi to i jesmo, jer već sada prevozimo oko 70 posto roba za potrebe naše privrede. Također, želimo da do 2010. Mislim da ima veca potentijala u Zeljecnicku vezu sa Jadrana, specifikno Ploce. Tako se moze kombinirat voz iz Hrvatske do srednje Bosne, cak do Zenice i dalje, sa nationalnom aerodroma U buducnost u Visoko? Mozda se moze povuc i veci broj turista da kombinraju Hrvatsku sa Bosnu. Sa pomoc marketing, naravno.



MAFIA CAFFE - 2010
Ono što smatram da je kršenje građanskih prava iz Ustava je krađa podataka od EPS-a to jest nonšalantno korišćenje njihove baze podataka koji je finansijski servis RTS-a. Mladim ljudima trebaju izlasci i drustveni zivot, kao i onima kojima je to gust, meni licno treba igraliste, bazen, kajakarenje, cvetne baste i jurnjava za dobrom fotkom... Ali, ipak, pricali smo o 1991. Profa me je odvalio naravno. Savet: čuvajte se sopstvene neodlučnosti. Svečani voz u Srebreniku je dočekan jakim lokalnim angažmanom.

[Brak i ozbiljne veze zene|Plavi oglasnik zene osobni kontakti|Filmovi sa stvarnim scenama sexa]






Oznake: info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.