HORROR

Milošću Božjom, dne 06.09.2006. Fellowship of The Larch kreće u potragu za najvećim morskim čudovištem nakon Oprah noge show - bijelom ražom, koja je u svoj četnički brlog lukavo namamila, hladnokrvno mučila i naposljetku brutalno usmrtila Steve Irwinga, našeg dragog prijatelja i mentora.

Navedenu ćemo ražu, imenovanu Moby Ray, progoniti do ruba svemira – u šupak vječnosti, tako mi Boga i skrotuma!



Ukoliko posjedujete informacije o ovoj ljudojednoj nemani - morskoj aždaji koja nema pristojnosti ni srama da nas pričeka na mjestu zločina kako bi je ulovili nespremnu - te je vjerojatno već odjezdila koji kilometar dalje, javite nam na našu mejl adresu ili ostavite komentar niže posta.

Rayzlla

U slučaju da dođete u neposredni kontakt s navedenom zvjerkom plivajte guzicom bez obzira – najnovije dojave koje smo zaprimili opisuju ovu abominaciju prirode kao trinaest katova visoko zmijoliko stvorenje, blijede ružičaste albino puti s tisuću očiju i pedeset tisuća kuraca koji u nepravilnim razmacima izrastaju iz zmajski ljuskaste kože na kojoj se sezonski pare demoni i vješaju ubojice i lopovi. Preživjeli mornari tvrde da posjeduje niz čegrtavih slinavih usta iz kojih neprestano, kao u kakvom nesvetom grču, iskašljava trupla nekrštene djece i kurvi; drugi ju na Božji dan viđaju kraj mjesne crkve naoružanu gigantskim trozubom od jezika niz kojeg curi radijacija i poput sablji oštrim zubima s kojih kapaju govna direktno iz pakla kao na pomičnoj traci. Prestravljeni očevici tvrde da se glasa manijakalno poput krda bijesnih ljama, a zaklinju se da od sablasnih zvukova njezinoga podmorskog parenja kitovi sebi odgrizaju glave, a djeca prestaju vjerovati u Božić. Kada menstruira - umiru svjetovi, a kada prdi padaju zvijezde. Na njezinoj gustom grivom od zmija otrovnica prekrivenoj majmunolikoj glavi ukliješten je sidom 3x premazani falusoidni rog kojeg nag jaše Sotona glavom i pičkom.
Gonit ćemo ju, a onda ću je ja osobno probosti harpunom, popušiti cigaru i slikati se za novine kasnije. Arrr!


Moby Ray



U MEMORIAM
Posljednji gusarski pozdrav Lovcu na krokodile



cpt. A. Blackadder

Savvy?