Od učenja Vas boli kurac!?



Neodgovorni ste?

Prljavi?

Plivate dnom dna društvene ljestvice?

Znate cijeniti kvalitetan drveni ud?





Ako na ova pitanja odgovorite s DA! DA! DA! i jopet DA!,(*a niste se uspjeli upisati u željenu školu/fakultet ili Vas jednostavno zamara proces razmišljanja kao takav) onda ste na mnogo dobrom tragu!

Ne dopustite da Vas nizak prosjek ocjena ili neimanje potvrde o statusu branitelja sputava u izboru karijere – uzmite svoj život u vlastite ruke i POSTANITE GUSAR!



JOK poslu. YARRR užitku!










* * *










A Pirates' Life fer Ye!


Fellowship of The Larch i novosnovana udruga Povratak u Gusarstvo nude Ti jedinstven izbor: Upiši se u prvu hrvatsku gusarsku udrugu u Hrvatskoj i postani gusar! Da… Učini to. ODMAH!

Mi smo jedina organizacija u ovoj zemlji osim RH vojske koja maloljetnim pojedincima i pojedinkama povjerava vatreno oružje i ne brine o posljedicama, ali za razliku od vojske mi Vas ne plaćamo novcem već Vas snabdjevamo čistom satisfakcijom uzimanja ljudskog života. Da li uopće možete tražiti više?!

MOŽETE! A mi ćemo Vam dati više. Mnogo mnogo više!



Grog Fer Ye



Čeznete za delirium tremensom, ali ga ne možete pronaći na dnu boce?
Ćutite za neobaveznim seksom, a strepite od zala kontracepcije?
Volite male životinje, ali Vam Zakon zabranjuje da ih kuhate?



'Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.'
-Isus ili Bog, nisam sasvim siguran - uvijek ih miješam



Dođite, postanite dijelom gusarske pastve i postanite MUŠKARAC! Opredijelite se za čitav niz gusarskih zanimanja na brodu, a mi ćemo Vas zauzvrat napojiti alkoholom i barutom. Neće te biti razočarani. Možda prevareni, ali nikako razočarani.

Više informacija o mjestu i vremenu upisa slijede. Iznos članarine još nije jednoglasno donesen, ali će biti prihvatljiv za Vaše male skrotume i višestruko isplativ. Do tada, budite onlajn i čekajte daljnje obavjesti o nuspojavama i indikacijama. Ne spavajte, ne jedite, ne jebite – čekajte!




*U slučaju da se ne želite upisati - radije se ubijte odmah sada odmah! Hvala i dojebanja.*



capt. A. Blackadder
'Onaj koji hoda s gangrenom, a spava sa ženama'