ZAMETAK 001 – Licence to kill

Introducing:
The Grim Snjeguljica
GrimSnjeguljica
The Grim Kapetan
 GrimKapetan


Prošlo je dugih tjedan dana otkako smo Snjeguljica i ja umorili naše (prvo u nizu) čedo.
Nazvali smo ga Zametak001, u čast mojeg djeda koji je umro pri porodu, Bog mu dušu uščuvao, iako znam da neće – peder!


Shotgun Funeral

Život na brodu je težak, to zna svatko tko je proveo barem tjedan dana među nekolicinom polupismenih muškaraca u oskudnoj odjeći, luđačkih očiju uperenih u sve što nalikuje na pičku. Nejebica je gadan problem za moral posade, a svaka naznaka seksa na brodu uzrok je trzavica i puškaranja. A kad kažem 'puškaranje', ne mislim na pušenje i karanje. Možda ima i toga, ali neke stvari je bolje ne znati. Čak i kada ste kapetan.
Hhanyways, seks je privilegija koju dijelim s određenim članovima posade, ali također, seks je i zajebata stvar. Naime, seks proizvodi djecu. A kad kažem djecu, mislim na neželjenu djecu. Zametak001 je jedan od njih... Bio.

Zametak001 je bio voljen, i od strane Snjeguljice i od strane mojih osjećaja, ali morao je otići u Veliku Maternicu na Nebu. Tamo mu je sigurno bolje, iako brijem da smo ga zajebali, nekrštenog ga ubivši, pa se sad jebe s ciganima, jehovinim svjedocima i patkama - u paklu (ljame idu u raj, patke u kurac). Jebiga, tough luck, ZemetčeNulaNulaJedan! Živio od pilule, umro od pilule, tako to biva kad si zigota.

JollyDeath

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Daklem, ZametakNulaNulaJedan bio je prvi pokušaj tamne strane da zavlada našim životima. Da su Anakin i Padme riješili slučaj sa Lukom i Leom na ovaj način, ne bi bilo problema sa uspostavljanjem ravnoteže u Sili. A ne. (Zajebali su se. Hehe.)
Ja kao... ja, a ponajviše, priznajem, zbog Kapetanovih naputaka u ranijim postovima, znam kako je to kad dva gusara naprave nešto, a pogotovo dijete. Naime, sigurno je da Kapetan i ja ne bi dopustili da nam zametak evoluira u neku pičku ili nedajbože pedera, te da bi, htio ili nehtio, postao gusar već u prvim godinama života. A iz vlastitog iskustva znamo da gusari ubijaju svoje roditelje, i to u najranijim fazama gusarenja. To je ono prvo što mladi gusar čini, to je jedna vrsta, nazovimo to tako, inicijacije.
Drugi problem, i vjerojatno još veći, bio je pitanje autorstva, dakle, jedna strana je tvrdila
da je autor jedan, a druga strana je tvrdila da ih ima više, a pošto se nijednoj nije iskreno
dalo provjeravati, jednostavno su uništili sve dokaze i otišli doma. ... ne, još pričamo o
zametku, jel? Pa da. Onda ništa.
Naravno da je ZametakNulaNulaJedan bio Kapetanov. On uredno plaća pretplatu koju je nedavno produžio i s tim nema zajebancije. Ja sam profesionalka. Uostalom, on je plemić, i najimućnija od mojih mušterija. Stoga, nema smisla da Zametak bude ičiji osim Kapetanov. Makar to nema veze jer je mrtav. Al' da nebi bilo zabune.
Oke, svršimo s tim, dragi gusari i ostali prijatelji, okupili smo se da posljednji put pozdravimo malog ZametkaNulaNulaJedan, na žalost, nemožemo se svi poseksat njemu u čast jer kao dokaz njegovog ubojstva imamo sad krv, a to je jednostavno preneuredno. Ko bi poslje palubu prao. (A i na taj način je nastao, a sve je to prekomplicirano za ponavljat.)
Zbogom Zametče, ne vjerujem da bi se ionako zvao Luka ili Lea, ime Zametak001 ti savršeno pristaje, bit će još takvih kao što si ti. Zato ćemo te vrlo brzo zaboravit. Ajde, sad. (FLUSHSHSHSH!!!!)

Zametkinja001



Snjeguljica i Kapetan
Ožalošćeni roditelji i djecoubojice