Molitva Protiv Ptičje Gripe

El_Pollo_Diablo

Gusari, kao što je poznato, obolijevaju od svakakvih pizdarija. Ako se u pizdarije računaju i spolne bolesti, onda bi smo mogli reći da gusari *umiru* od različitih pizdarija.

Ipak, jedno je kad ti otpadne kurac nakon nekoliko tjedana žarenja i crvenila s osipom, a nešto sasvim drugo kada gledaš kako ti umiru najmiliji, oni najneviniji i najbespomoćniji.

Ljudi umiru, također i ptice...

Polly_Dead

Gusari tradicionalno koriste papige kao omiljene brodske suputnike. Ponekada je njihova funkcija jednostavno druželjubive prirode – svakom je gusaru potreban prijatelj koji će mu stajati na ramenu i služiti kao protuteža kuki. Papagaj je također obično kapetanovo oko i uho u poslovima koji se tiču špijunaže. Fantastična šarena kitnjavost papagaja je usto i estetski dodatak gusarovoj personi, a koristan je i za odvraćanje pogleda od kojekakvih ožiljaka i boleština koje opasno načinju gusarovo lice. Ponekad, u trenucima očaja, ovaj drugarski odnos gusara i ptice može postati seksualnim iako se to nikako ne preporuča zbog inkompatibilnosti spolnih organa ptice i gusara (jedna od, među gusarima, najraširenijih – i najkobnijih - miskoncepcija jest ona o papigi kao kontracepcijskom sredstvu...). Na taj način, čovjek i papiga su vezani neraskidivim vezama. Time je bol uslijed gubitka još veća...

Mi Vam ovdje ne želimo govoriti o ptičjoj gripi o kojoj možete čitati u novinama, a koja je ionako inscenirana izmišljotina WHO-a i korporacija koje nalaze interes u uništavanju privatnih i malih uzgajivača peradi. Globalna ekonomija i utjecaj masovnih medija na neupućene mase nije naš problem. Ptičja gripa ionako ne postoji u onom obliku o kojem je prikazana na zaslonu vašeg TV ekrana – ona je bolest modernoga društva – karcinom međunarodne ekonomije, a Vi ste ionako već zaraženi.

Mi ćemo Vam govoriti o stvarnoj ptičjoj gripi, takozvanom 'ptičjem HIV-u', bolesti koja desetkuje gusare koji spavaju sa svojim papigama. A kad kažem spavaju... ne mislim na ono 'Mama, mama, užasno se bojim mraka! Jel smijem noćas spavati s tobom i tatom?' već na ono kada gusari 'spavaju' s kurbama.

Dead_Parrot

Opasnost od zaraze ovom bolešću, primijećeno je, raste proporcionalno udaljenošću od posljednje luke. Pronađeno je da kod većine pacijenata ova bolest djeluje simultano s bolešću poznatom pod medicinskim imenom 'nejebica'. Ipak, nejebica (nonsexualis vulgaris permanens) je premalo istražen poremećaj da bi se sa sigurnošću išta moglo reći.
Simptomi ove opake bolesti su neobjašnjiva privlačnost prema papigi suprotnog spola, kod onih nastranih i prema istom spolu (bolesnici...), ljubav u papiginim očima dok gleda zaraženog (smatra se da je bolesnik u stanju vidjeti ljubav gdje je nema), erekcija prilikom čišćenja kaveza, činjenica da ste Francuz i sl.
Prvoga tjedna nakon pojavljivanja navedenih ranih simptoma bolest se manifestira kroz seksualni odnos s papigom, nakon kojeg nesretna ptica obično umire. Ukoliko papiga ne umre, bolesnik je smatran pičkicom što ovaj ionako težak poremećaj organizma čini i socijalnom bolešću (kao npr. AIDS ili tuberkuloza).
Drugog tjedna gusar počinje žudjeti i za papigama ostalih članova posade što često dovodi do brodskih čarki, a nerijetko i pobuna. Dužnost kapetana je hitno kažnjavanje svih članova posade i likvidacija onih koji pokazuju uznapredovale simptome.
Sindrom napaljenosti gusara na papigu (SNAGAP) težak je mentalni poremećaj, a često ga prati i seksualna opsjednutost metlama i sirovim mrkvama. Ovaj sindrom nerijetko pruža odskočnu dasku za inficiranje puno gorom bolešću – ptičjom gripom.

Canned_Parrot

Ptičja gripa iliti Ptičji AIDS je bolest koju ptice prenose na čovjeka. Bolest se stječe isključivo seksom sa životinjom u kojoj subjekti konzumiraju fekalije zaražene ptice. Mehanizam prijenosa zaraze je, dok ovo pišem, nepoznat. Kao kapetan s dugogodišnjim medicinskim iskustvom i malom maturom u obavljanju pobačaja i lažiranom diplomom stručnjaka u klistriranju starih žena, smatram da se radi o božjoj kazni koja zapada one amoralne pojedince koji se poigravaju Boga i seksaju se sa životinjama. Biblija nas jasno uči da tu moć Svevišnji podaruje samo iznimnim pojedincima, kao što je Noa... ili ja.

Pouka: Ne jebi svoju pticu ili će ona zajebati tebe! Pederu...


Cpt. Black Adder
Chicken Censored