--'Emile ili O uzgoju djeteta'--

Živite u kartonskoj kutiji i nemate novaca za pristojno oružje kojim bi širili teror ulicama i liječili osobne frustracije?
Tatica Vam gura prst u šupak prije svakog spavanja i želite mu glavu nabiti na kolac, ali nemate sredstava?
Doberman Vam se opasno tjera, a Vi imate 5 godina i preslabi se da se obranite?

-Nema problema... Svoje mane pretvorit ćete u prednosti uz nekoliko malih praktičnih savjeta. Sve što je potrebno za ovaj lukavi naum jest da imate braću ili sestre. Po jedan primjerak iz (bilo koje od) te dvije grupe bit će sasvim dovoljan. Ipak, dugoročno razmislite o nabavci nekoliko primjeraka. Ukoliko nemate braću/sestre ili želite povećati njihov broj jednostavno starcima probušite sve kondome. Ukoliko su vaši starci u zategnutim odnosima i ne mislite da bi moglo doći do koitusa normalnim stjecajem okolnosti, drogirajte majku i napijte oca. Simple as that...

Incredible

(U slučaju da već imate brata ili sestru, ili dajbože, više njih – preskočite sljedeći odlomak)

GETTING STARTED...

*Nakon izmanipuliranog začeća čekajte 9 mjeseci (Ili manje ukoliko se poslužite određenim drogama. Samo oprez! Takvi preparati mogu dovesti do spontanog pobačaja, a to ne želite osim ne tražite novu lutku za igru...).

Što je dijete mlađe i manje, to je podložnije Vašem utjecaju. To dobro upamtite. Get 'em while they're young... tako kažu mudri. Ključ uspješnog odgoja djece leži u uskraćivanju zadovoljavanja osnovnih egzistencijalnih i bioloških potreba kao što su hrana, seks i rock'n'roll.

*Manjem bratu ili sestri puštajte klasičnu glazbu - u techno i rave verzijama! Na taj način će dijete, kako je znanstveno potvrđeno, biti inteligentnije (zbog klasike), ali i agresivnije (zahvaljujući rave-u), a umjesto sise će tražiti iglu. Naravno, kada vrtite glazbu, nipošto ne puštajte stavke do kraja već ih prekidajte kada su najinteresantniji i najnapetiji. Tako će dijete odmalena naučiti da ništa u životu ne traje vječno i da je Lady Luck kurva... Također, postat će nervozni do granice manijakalnog ludila. Manično-depresivni poremećaji i shizofrenija nisu nešto čega se trebate bojati. Oni su poželjni i nužni!

*Djetetu od malena brijte glavu tupim žiletom i kupajte ga u hladnoj vodi na optimalnih 5 C (dovoljno hladno da boli, a nedovoljno da uzrokuje odumiranje moždanih stanica). Kupanja moraju biti brza i nemarna. Na taj način će čeljade naučiti da život nije samo pjesma i ples, a ujedno će u djetetu razviti poremećen osjećaj za osobnu higijenu.

*Dijete obavezno kastrirajte po rođenju! Bez pogovora. Ne želite valjda da Vam se VAŠ osobni vojnik tjera i tjeranjem proizvede svoju vlastitu vojsku koja će Vas prvom prilikom svrgnuti s trona.

*Vaš brat/sestra ne smije imati prijatelje. Druga djeca pripadaju drugim ljudima i nije se pristojno miješati u njihovu obuku (danas poznatiju kao 'odgoj').

Baby Pair

*Djetetu je potrebna dnevna doza šećera i kofeina koji će izoštriti njegova osjetila i povećati njegovu paranoju i ubrzati vrijeme aktivacije organizma. Na tržištu danas postoji čitav niz lako dostupnih proizvoda koji će zadovoljiti Vaše potrebe uzgoja ubojitog stroja. Jeftini slatkiši i kava u zrnu trebali bi biti sasvim dovoljni. Ipak, u ranim fazama dojenaštva dopustite majci da doji dijete kako bi ono ojačalo i steklo imunitet. Jednom kada je obrambeni sustav organizma postavljen na noge, Vaš je zadatak da ga redovito dovodite do njegovih krajnjih granica. Ne prije i ne poslije! Tempiranje je ključ dobrog uzgoja djeteta!

*Kada djetetu počnu nicati zubi, izbijte mu svakog pojedinačno! Napravite mali ritual prijelaza za svaki stupanj odrastanja i dopustite djetetu da se srami svoga tijela i razvoja kojeg prirodno prolazi. To će poljuljati njegovo samopouzdanje i učiniti ga podvrgljivim Vašim metodama obuke.

Kada dijete poprimi karakteristični hod na sve 4 noge, odbija odjeću i obuću, stane si lizati kitu u gostima i počne lajati na susjede znate da ste učinili dobar posao. Preskočite sljedeći odlomak koji se odnosi na one manje sretne, one koji imaju već odraslu braću ili sestre.


MDK

DILLEMAS AND QUESTIONS...

Stariju braću ili sestre mnogo je teže preodgojiti. Ipak, nije i nemoguće! Starijeg brata ili sestru uvijek možete drogirati, kako bi od nje ili njega učinili malu bebu. Sada nije vrijeme da razglabamo o vrstama droga koje možete koristiti, ostavljamo Vam odriješene ruke. Preporučamo droge na prirodnoj bazi, izbjegavajte laboratorijski sintetizirane preparate jer je jedna od njihovih karakteristika hiper-agresivno ponašanje. To će Vam koristiti u kasnijim fazama, ne sada.

**Dakle, drogirajte brata/sestru. U početku stavljajte male količine droge u kavu koju piju, žitne pahuljice koje jedu za doručak. Dok spavaju, pošteno im natrljajte usnice drogom po Vašem izboru (nemojte štediti!). Stavite im drogu u pastu za zube, solite im hranu drogom, namažite im miš drogom, tucite ih mokrim ručnikom natopljenim u drogi itd.
Kada im osjetila pomalo odumru, što bi se trebalo desiti za nekih mjesec-dva ovisno o vrsti droge koju ste koristili, slobodno ih možete drogirati intravenozno. Priča o dijabetesu uvijek pali. Nakon još kojeg mjeseca radite grude od droge, bacajte drogu u sobni ventilator i recite im da pada snijeg. Ako počnu jesti pahuljice, znate da ste na dobrom putu.

Odred smrti

**Kada se riješite tog nezgodnog faktora – takozvane 'slobodne volje', imate brata/sestru u šaci. Postat će potpuno ovisni o Vama i drogi koju im dostavljate. Ipak, ne želite vječno ulagati tolika sredstva u Vaš stroj za ubijanje (droga košta...), i sljedeća faza je odvikavanje od ovisnosti. Odvikavanje mora, naravno, biti samo na tjelesnoj razini. Organizam mora biti pročišćen, ali ne i duh! Ne želite ponovo ponavljati ovaj prvi, iznimno skup korak, zato pažljivo slijedite sljedeće savjete.
**Zazidajte brata/sestru u nosivi zid u Vašoj kući ili stanu. Ukoliko ste na brodu, zatvorite ga/ju u lijes. Ako pak volite prirodu i na kampiranju ste, jednostavno ga/ju prikucajte/razapnite na neko oveće stablo (koristite velike čavle i uokolo postavite zamke za šumske predatore– štedite svoju braću za prave bitke) Na taj je način objekt Vaše manipulacije potpuno sputan i nalazi se u nemogućnosti da si fizički naudi. Preporučamo da mjesto odvikavanja bude što udaljenije od Vašeg osobnog mjesta za opuštanje. Zvukovi koje će te čuti mogu biti prilično neugodni.

-Et Voila! Vaš savršeni stroj za ubijanje je gotov! Vaš brat/sestra su sada potpuno ovisni o Vašoj volji i slušat će bespogovorno svaku Vašu, i najbesmisleniju, naredbu. Uzmite si truda i brata/sestru ukrasite ratničkim bojama (crvena, žuta i crna su posebno 'in') i zanimljivim motivima koji evociraju rat, smrt, borbu, seks sa patuljcima, agresiju, ljutnju, mržnju i sl.

KillerShoes

A FRIENDLY ADVICE...
Posjetite lokalnu knjižnicu i naučite kako su se stari narodi dekorirali prije boja. Učite i inspirirajte se drugim kulturama!
Oblijepite Vaš 'killing-machine' samoljepljivom plastičnom trakom i pričvrstite na njega stare noževe, šiljke, iskorištene igle itd. Neka samo mašta bude granica.

ACTION TIP:
! Okupite prijatelje u obližnjem parku, nagovorite ih da i oni dovedu svoju braću i sestre i organizirajte borbu na smrt. Mali trik: pošto borba braće/sestara nije Olimpijska disciplina (još!), ne postoje zabrane dopinga i nema teških/lakih kategorija. Drogirajte svoje oružje i radije koristite braću protiv ženskih protivnika i uspjeh Vam je zagarantiran. !

One-Man-Army

FAQ (Frequently Asked Questions):
P: Što ako moj brat/sestra pogine pri treningu?
O: Nema veze. Vaši roditelji će Vam, ukoliko su još reproduktivno sposobni, napraviti novog bracu ili seku!

P: Što ako se moj brat/sestra rode s urođenom manom ili genetskim poremećajem?
O: Djeca s poremećajima nisu božja stvorenja i treba ih se riješiti pri rođenju. Genetski bazen mora se održavati čistim. Konzultirajte se s Vašim nadriliječnikom ili lokalnim vršiteljem pobačaja.

P: Što ako moj brat/sestra ostane invalid nakon jedne ili više borbi?
O: Invalidi su kao potrgane igračke. Treba ih se što prije riješiti i zamijeniti novima.

P: Što ako primijetim kako moj brat/sestra gleda MTV tijekom uzgoja?
O: MTV je bezopasan dok god dijete može bičem biti otjerano od njegovog pogubnog utjecaja. Ukoliko ustanovite da je takav postupak nemoguć, ubijte brata/sestru i bacite se na izradu novog. Mala napomena: Ovdje ne mislimo na seks s majkom ili ocem! Vama vlastito dijete NE TREBA, pače, ono je pogubno. Uz brata/sestru Vas vežu emocije manjeg intenziteta i lakše je natjerati se na ugnjetavanje i opresiju siblinga. Naravno, incest iz pukog užitka poželjan je kao antistresna metoda i lijek protiv impotentnosti i zatvora.

P: Moji se roditelji bune protiv ugnjetavanja njihove djece, moje braće i sestara! Što da radim?
O: Roditelji nemaju pravo buniti se protiv Vaših odluka. Pogledajte jedan od prethodnih postova.

P: Što ako osjetim emocije prema svojim siblinzima i odlučim prekinuti obuku?
O: Prekidanje obuke je iznimno opasno i ne preporuča se. Nemamo vremena opisivati sve posljedice odustajanja usred treninga, ali nastojte izbjeći takvu odluku. Osjećaj bliskosti s Vašom braćom znak je slabosti. Samo zapamtite jedno: ako Vi od njih ne učinite ratne strojeve na vrijeme, oni će to napraviti od Vas. A to ne želite...

P: Zaljubio sam se u svog brata/sestru! Što da radim?
O: Osjećaji zaljubljenosti samo su prikriveni seksualni nagoni. Posjetite obližnje groblje ili mesnicu.

P: Moj brat/sestra želi psa ili mačku kao rođendanski poklon. Što da činim?
O: Čudno je što uopće dopuštate bratu/sestri da govori. Još čudnije je što ono ima svoje autonomne prohtjeve. Ipak, ideja nadogradnje brata ili sestre krvoločnom životinjom je dobra zamisao. Pričvrstite brata/sestru čavlima ili izolir-trakom na leđa/glavu/guzicu životinje po izboru, nadrogirajte ih oboje i pustite na drugu djecu!


Roadkill

Mali savjet za roditelje: Na Vas se ništa od ovoga ne odnosi. Dužnost svakog muškog roditelja je da dijete proguta još u rađaoni. Dužnost majke je da se podvrgne volji muškarca. Ne ponavljajte Kronove greške i ne dopustite da Vas sin razbije kao pičku kad odraste i onda Vam još ševi ženu. Mislim, to je jednostavno bolesno...


PS: America, FUCK YEAH!

Ctp. Black Adder
Fuck Yeah!