Herceg novi plaze u okolini - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 24.12.2018.

Plaže duž obalske linije Herceg Novog










Click here: Herceg novi plaze u okolini






Čemu onda tolika halabuka oko VIP Herceg Novljana. Javna je plaža, kombinacija šljunka, pijeska i betona, površine 5. Trenutno najisplativija investicija je u placeve u neurbanizovanim zonama, čije su cene značajno pale u prethodnih par godina. Nalazi se u blizini centra grada, škvera i gradske luke.



herceg novi plaze u okolini

Karakteristična je po sitnom pijesku svijetle boje. Poludela sam, jos iste veceri smo otisli za Petrovac.



herceg novi plaze u okolini

Plaže duž obalske linije Herceg Novog - Trudili smo se da svakoj plaži spomenemo sva njena imena. Takođe, i ova plaža nalazi se u neposrednoj blizini našeg objekta.



herceg novi plaze u okolini

Plaže u opštini Herceg Novi Na području opštine Herceg Novi koja je proširuje od Njivica do rta Mačak polustrvo Luštici , ima preko 60 registrovanih plaža. Posljednjih par godina su se ove plaže dosta razvile - što se tiče njihovog uredjenja i oprememanja. Plaže Herceg Novog nisu tipične prirodne plaže, više ih karakteriše moderno uredjenje i usluge. Nalazi se u Sut. U pitanju je betonska plaža, dužine 150 m. U pitanju je javna plaža. Nalazi se na Toploj, blizu teni. Staro ime plaže je LOVĆEN. Dužine 35 m, površine 140 m2. Lokacija plaže je u uvali Žanjic, na po. Plaža sa više platoa na raznim nivoima. Kombinacija šljunka, pijeska i betona. Dugačka je 150 m, i prozeže se na po.



Plaza Jalo - Herceg Novi, Montenegro
Važila je, u to vrijeme i za glavno gradsko kupalište. Pješčana je sa podlogom od naročito ljekovitog pijeska nalik blatu. Nalazi se na Toploj, blizu teni. Trenutno najisplativija investicija je u placeve u neurbanizovanim zonama, čije su cene značajno pale u prethodnih par godina. Plaže u opštini Herceg Novi Na području opštine Herceg Novi koja je proširuje od Njivica do rta Mačak polustrvo Luštici , ima preko 60 registrovanih plaža. Nalazi se, kao i većina plaža na ovom potezu, uz samo šetalište. Plaža je javna gradska, betonska plaža. Nasuta je pijeskom, površine 3. Jedno dete je dobilo neku koznu bolest u HN, a u Budvi drugo dete je dobilo takvu infekciju u stomaku od vode kanalizacija se izliva tu negde na plazi da je morao hitno natrag za BGD.

[Oglasi Pleternica Osobni kontakti |Cure se skidaju gole|Chat croisé siamois]






Oznake: plaže, du, obalske, linije, HERCEG, „novog“

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.